Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με τα βλέμματα στο Eurogroup – Τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου 2018 στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με τα βλέμματα στο Eurogroup – Τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου 2018 στο επίκεντρο
Πριν το άνοιγμα δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η Τιτάν και η Aegean – Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα διαπραγματεύεται η Σαράντης
Στο σημερινό Eurogroup, το οποίο θα λάβει χώρα το μεσημέρι στις Βρυξέλλες θα είναι στραμμένα τα βλέμματα της επενδυτικής κοινότητας, καθώς αναμένεται να δείξει αν η χώρα είναι στο σωστό δρόμο για έξοδο από τα μνημόνια.
Οποιαδήποτε θετική εξέλιξη για το χρέος θα επηρεάσει θετικά το ΧΑ.
Οι αναλυτές περιμένουν πως η αγορά σήμερα θα συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών περιμένοντας τις ειδήσεις που θα βγαίνουν από τις Βρυξέλλες.
Πριν το άνοιγμα δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η Τιτάν.
Πρόκειται για ένα εποχικά αδύναμο τρίμηνο το οποίο θα είναι επηρεασμένο από τις καιρικές συνθήκες στις ΗΠΑ και το αδύναμο δολάριο, ενώ θα έχει οφέλη από την Αίγυπτο.
Αποτελέσματα δημοσιεύει και η Aegean με τη Eurobank να περιμένει ζημιές 35 εκατ. ευρώ στα ίδια επίπεδο με το περσινό πρώτο τρίμηνο.
Χθες δημοσίευσε η Motor Oil και χαρακτηρίζονται σύμφωνα μ τις εκτιμήσεις των αναλυτών λόγω ισχυρών όγκων αλλά και αδύναμων περιθωρίων διύλισης.
Η Σαράντης διαπραγματεύεται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,28 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 2%.

 Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών λόγω και της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup.

 Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να εστιάσει στο σημερινό Eurogroup.

 
Beta

Οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών δείχνουν στάση αναμονής, ωστόσο κάποιες επιλεκτικές κινήσεις μπορεί να εμφανιστούν λόγω των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.

 

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης