Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

O Andreas Brandstetter είναι ο Νέος Πρόεδρος της Insurance Europe

tags :
O Andreas Brandstetter είναι ο Νέος Πρόεδρος της Insurance Europe
«Η κοινωνία μας εξελίσσεται ταχύτατα και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο κλάδος μας», δήλωσε ο καινούργιος πρόεδρος
Ο CEO και πρόεδρος του αυστριακού ομίλου UNIQA, θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο πρόεδρος της Insurance Europe, της ευρωπαϊκής ένωσης ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιρίων.
Ο Andreas Brandstetter βρίσκεται στο τιμόνι της UNIQA από το 2011, ενώ εργάζεται στον όμιλο από το 1997.
Σχολιάζοντας την εκλογή του, τόνισε:
«Είναι μεγάλη τιμή η εκλογή μου στην θέση αυτή, από την οποία θα εκπροσωπώ για τα επόμενα τρία χρόνια τον ευρωπαϊκό ασφαλιστικό κλάδο.
Οι ασφαλιστικές εταιρίες συνδράμουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στο κοινωνικό σύνολο, τόσο προστατεύοντας τους ασφαλισμένους, όσο και μέσω των μακροπρόθεσμων επενδύσεων που στηρίζουν την οικονομία.
Η κοινωνία μας εξελίσσεται ταχύτατα και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο κλάδος μας, οπότε θεωρώ ότι είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η περίοδος κατά την οποία αναλαμβάνω να εκπροσωπήσω τους Ευρωπαίους ασφαλιστές όχι μόνο σε ευρωπαϊκό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο».
Ο Brandstetter που εξελέγη στις 23/05 κατά την Γενική Συνέλευση της Insurance Europe στην Μαδρίτη, διαδέχεται τον Sergio Balbinot, μέλος του Management Board τoυ Allianz Group, ο οποίος εξάντλησε το ανώτατο όριο των δύο συνεχόμενων θητειών στην προεδρία.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Sergio για την τεράστια συμβολή του κατά την διάρκεια των τελευταίων οκτώ ετών.
Αποτέλεσε, πραγματικά, μια ισχυρή κινητήριο δύναμη και ο τρόπος με τον οποίο εκπροσώπησε τους Ευρωπαίους ασφαλιστές ήταν κυριολεκτικά εξαιρετικός», συμπλήρωσε ο Andreas Brandstetter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης