Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Κόβονται συντάξεις στις αρχές του 2019 – Δεν είμαστε Τσίπρας, δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο

Γεωργιάδης: Κόβονται συντάξεις στις αρχές του 2019 – Δεν είμαστε Τσίπρας, δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Τσίπρα να κοροϊδεύει 2,5 εκατομμύρια Έλληνες είπε ο κ.Γεωργιάδης
Εμείς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν είμαστε Τσίπρας υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως στις αρχές του 2019 θα κοπούν οι συντάξεις.
«Είναι γραμμένο στο μνημόνιο εκ νέου και είναι γραμμένο και στο μεσοπρόθεσμο που θα ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες εβδομάδες.
Όλες αυτές οι θεωρίες ότι ο Τσίπρας μπορεί να μην έκοβε τις συντάξεις και θα χρησιμοποιούσε το πλεόνασμα, έχουν τελειώσει.
Είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση εκ του νόμου που έχει ψηφίσει, αλλά είναι υποχρεωμένη κυρίως εκ της ηθικής, που για μένα είναι ακόμα σημαντικότερο, να στείλει και αυτό τον μήνα αν είναι δυνατόν ένα χαρτί σε κάθε συνταξιούχο στην Ελλάδα, που θα τον ενημερώνει ποια θα είναι η σύνταξή του από τον Δεκέμβριο και μετά, για να μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη αλλά και να μπορεί να προγραμματίσει τη ζωή του.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Τσίπρα να κοροϊδεύει 2,5 εκατομμύρια Έλληνες και να παίζει με τον πόνο τους» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Γεωργιάδης.
Όπως είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Εμείς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν είμαστε Τσίπρας να λέμε στους έξω ότι είμαστε καλά παιδιά και να υπογράφουμε και να γυρνάμε μέσα και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
Αυτό ο Μητσοτάκης δεν θα το κάνει ποτέ.
Εμείς θέλαμε εκλογές τον Μάρτιο του 2016 γιατί πιστεύαμε ότι δυστυχώς αν έμενε ο Τσίπρας στην εξουσία θα φτάναμε σε αυτές τις περικοπές των συντάξεων.
Οι εκλογές δεν έγιναν, ο Τσίπρας έχει πάνω του την ευθύνη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι πιστεύει πως ο πρωθυπουργός είχε αποδεχθεί την ονομασία Μακεδονία του Ίλιντεν και εκ των υστέρων κατάλαβε ότι ήταν λάθος.
«Βλέπω τον κ. Ζάεφ οχυρωμένο πίσω από αυτό το όνομα και την αρχική αποδοχή από τον κ. Τσίπρα, και άρα η λύση γίνεται περισσότερο δύσκολη από ότι πριν.
Νομίζω ο κ. Ζάεφ θα είναι ικανοποιημένος να λέει στους έξω ότι εγώ συμφώνησα και στο όνομα και στο erga omnes και τι φταίω που η Ελλάδα υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή.
Αυτό θα είναι το σήριαλ που θα βλέπουμε από εδώ και μπρος» εκτίμησε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης