Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Βυθίστηκε η μετοχή της Folli Follie, κάποιοι τη θέλουν στα 3 ευρώ ή 200 εκατ κεφαλαιοποίηση

tags :
Βυθίστηκε η μετοχή της Folli Follie, κάποιοι τη θέλουν στα 3 ευρώ ή 200 εκατ κεφαλαιοποίηση
Η μετοχή της Folli Follie χρηματιστηριακά έχει καταρρεύσει
(upd5)Κατακρημνίστηκε για ακόμα μία συνεδρίαση η μετοχή της Folli Follie, καθώς κατέγραψε απώλειες -25% στα 4,80 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση στα 321 εκατ. ευρώ.
Με βάση ορισμένες διαρροές από επενδυτικούς κύκλους κάποια χαρτοφυλάκια θέλουν τη μετοχή στα 3 ευρώ ή 200 εκατ. κεφαλαιοποίηση.

Χρηματιστηριακά η εταιρία αποσυντίθεται και η αγορά αναμένει να ακούσει απαντήσεις στα πολλαπλά ερωτήματα.
Το ρεπορτάζ της Ελένης Μπότα που αποκαλύπτει ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν περιμένει κάτι από την εταιρεία, πλην των αποτελεσμάτων του ορκωτού διατηρεί και αυξάνει τις φήμες.
Σειρά δημοσιευμάτων για τη μετοχή, σειρά φημών στο ταμπλό του ΧΑ, απίστευτη υποχώρηση του τίτλου και καμία επιστολή από τις αρμόδιες αρχές προς την εταιρεία που στόχο θα είχε την προστασία του επενδυτικού κοινού.
Απούσα και η διοίκηση της εταιρείας.
Όλη αγορά αναρωτιέται αν έχει τα χρήματα που λέει ο ισολογισμός και θα ήταν το πιο απλό που θα μπορούσε να απαντήσει η εισηγμένη, δείχνοντας αντίγραφα λογαριασμών.
Φανταστείτε τι θα πρέπει να γίνει για να απαντηθεί το ερώτημα αν είναι σωστά αποτιμημένα τα αποθέματα.
Ο τίτλος έχει υψηλή μεταβλητότητα και όσο τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, κάνουν τους επενδυτές να πιστεύουν πως μάλλον το fund κάτι ξέρει και έχει ίσως δίκιο.
Έτσι η μετοχή πιέζεται και ακολουθεί το υπόλοιπο ταμπλό γιατί οι επενδυτές θεωρούν «πως αφού τα κάνει μία εταιρεία του MSCI φανταστείτε τι γίνεται στις υπόλοιπες εισηγμένες» .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης