Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Στροφή» στη «στροφή» από τον Trump – Πιθανή εν τέλει η συνάντηση με τον Kim, στις 12/6

tags :
«Στροφή» στη «στροφή» από τον Trump – Πιθανή εν τέλει η συνάντηση με τον Kim, στις 12/6
Νέα «στροφή» από τον Trump, πιθανή συνάντηση με Kim Jon-un 
Λιγότερο από 24 ώρες αφότου ακύρωσε την προγραμματισμένη στις 12 Ιουνίου 2018 (στη Σιγκαπούρη) σύνοδο κορυφής με τον Kim Jon-un, ο Αμερικανός Πρόεδρος άφησε εν τέλει ανοικτό το ενδεχόμενο να συναντήσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
«Θα δούμε τι θα συμβεί.
Αυτή τη στιγμή μιλάμε μαζί τους.
Θα μπορούσε η συνάντηση να είναι ακόμη και στις 12 Ιουνίου... Θα θέλαμε να το κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Donald Trump σε δημοσιογράφους.
Νωρίτερα σήμερα, ο Ρεπουμπλικάνος έκανε λόγο για «καλά νέα», αναφερόμενος στην απάντηση της Βόρειας Κορέας για την ακύρωση της συνόδου κορυφής.
«Σύντομα θα δούμε που θα οδηγήσει (σ.σ. η ανακοίνωση της Β. Κορέας), ελπίζουμε σε μακρά και διαρκή ευημερία και ειρήνη», έγραψε στο Twitter.
Εχθές, σε επιστολή του προς τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε πως «δυστυχώς, λόγω της γεμάτης οργή, εχθρικής πρόσφατης ανακοίνωσής σας, αισθάνομαι ότι είναι ακατάλληλο, αυτή τη στιγμή, να έχουμε αυτή τη μακρόπνοη συνάντηση.
Μιλάτε για τις πυρηνικές δυνατότητές σας, αλλά η δικές μας είναι τόσο μαζικές και ισχυρές που προσεύχομαι στον Θεό να μην χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης