Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Ο Putin κατηγορεί τη Βρετανία οτι φορτώνει στη Ρωσία τα θανάσιμα αμαρτήματά της - Από το Brexit ως τον Skripal

Guardian: Ο Putin κατηγορεί τη Βρετανία οτι φορτώνει στη Ρωσία τα θανάσιμα αμαρτήματά της - Από το Brexit ως τον Skripal
O Ρώσος πρόεδρος απέρριψε τους ισχυρισμούς της Βρετανίας ότι Ρώσοι χάκερ εμπλέκονται σε εσωτερικές της υποθέσεις
Σκληρή επίθεση κατά της Βρετανίας εξαπέλυσε ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin λέγοντας ότι «η Βρετανία ρίχνει ευθύνες στη Μόσχα για τα «δικά της θανάσιμα αμαρτήματα» από το Brexit έως και την απόπειρα δολοφονίας κατ΄α του ρώσου πράκτορα Skripal.
Σύμφωνα με το βρετανικό Guardian, ο Ρώσος πρόεδρος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι Ρώσοι χάκερ εμπλέκονται σε εσωτερικές υποθέσεις λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι μια πολιτική που αρμόζει η Μόσχα».
«Τώρα κατηγορούν τη Ρωσία για το Brexit. Δεν έχουμε καμία σχέση για αυτό. Είναι εσωτερικό θέμα της Βρετανίας», τόνισε και συμπλήρωσε: «Υποθέτω ότι μπορούμε να υποπτευθούμε ότι εκείνοι που ήθελαν να φύγει η Βρετανία από την ΕΕ ήταν Ρώσοι πράκτορες», ενώ θύμισε ότι ο σημερινός Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Boris Johnson, ήταν ανάμεσα στους υποστηρικτές του Brexit.
«Αν θέλουν να επιδεινώσουν τις σχέσεις τους με τη Ρωσία, μπορούν να μας κατηγορήσουν για όλα τα θανάσιμα αμαρτήματά τους. Αυτό κάνουν στην πραγματικότητα σήμερα. Το Brexit, η Καταλονία, η υπόθεση Skripal. και ένας Θεός ξέρει τι άλλο. Και αυτό το αεροπλάνο, ξανά», δήλωσε ακόμη ο Putin, αναφερόμενος στη δήλωση του Johnson που τάχθηκε υπέρ στο να θεωρηθεί υπεύθυνη η Ρωσία για την κατάρριψη της πτήσης της Malaysian Airlines, στην Ουκρανία, πριν από 4 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης