Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Πάνω από το 56% των πολιτών αποδοκιμάζει την πολιτική του Macron

Γαλλία: Πάνω από το 56% των πολιτών αποδοκιμάζει την πολιτική του Macron
Την πολιτική του Γάλλου προέδρου αποδοκιμάζουν οι Γάλλοι πολίτες σε ποσοστό 58% σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos
Έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του και ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron «βλέπει» διαρκώς τη δημοτικότητά του να υποχωρεί, καθώς επιδιώκει να προωθήσει αντιδημοφιλείς μεταρρυθμίσεις.
Την πολιτική του Γάλλου προέδρου αποδοκιμάζουν οι Γάλλοι πολίτες σε ποσοστό 58% σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos.
Το εν λόγω ποσοστό είναι αυξημένο κατά 6% σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα. Τα πεπραγμένα του Macron επιδοκιμάζει το 37% των  Γάλλων, ποσοστό μειωμένο κατά 3% σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση.   
Σε έρευνα της εταιρείας BVA, την πολιτική του Macron αποδοκιμάζει το 56% των Γάλλων πολιτών, ποσοστό αυξημένο κατά 2% ενώ υπέρ του Γάλλου προέδρου τάσσεται το 40%.  
Οι δημοσκοπήσεις αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη διαδήλωση σήμερα (26/5/2018) στο Παρίσι μετά την πρωτοφανή έκκληση περίπου εξήντα συνδικάτων, πολιτικών κομμάτων και ενώσεων για πραγματοποίηση κινητοποιήσεων κατά της πολιτικής του Macron , ο οποίος απαντά εκ των προτέρων ότι «αυτό δεν θα τον σταματήσει».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης