Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση στο Πέραμα από μέλη της Χ.Α. καταγγέλλει η ΟΡΜΑ - ΣΥΡΙΖΑ: Το δηλητήριο του ρατσισμού δεν έχει θέση πουθενά

Επίθεση στο Πέραμα από μέλη της Χ.Α. καταγγέλλει η ΟΡΜΑ - ΣΥΡΙΖΑ: Το δηλητήριο του ρατσισμού δεν έχει θέση πουθενά
Eγιναν 22 προσαγωγές
Για επίθεση  με σιδερολοστούς που δέχτηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής  στο Πέραμα κάνει λόγο η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡ.Μ.Α.).
Τα μέλη της ΟΡΜΑ καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν επίθεση με σιδερολοστούς από μέλη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής της παρέμβασης στους δρόμους του Περάματος και ενώ πορεύονταν από την πλατεία Ηρώων προς τα καραβάκια.
Προσθέτει ότι τα άτομα που δέχτηκαν την επίθεση πήγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλουν μηνύσεις, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου.
Πάντως, η αστυνομία κάνει λόγο για επεισόδια μεταξύ μελών της αντιφασιστικής οργάνωσης ΟΡΜΑ και εκπροσώπων της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, ενώ σημειώνει ότι έγιναν 22 προσαγωγές.
Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα βρίσκονται μέλη της ΟΡΜΑ έξω από την ΓΑΔΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές αντιφασιστών.

ΣΥΡΙΖΑ: Το δηλητήριο ρατσισμού δεν έχει θέση πουθενά

«Η εγκληματική επίθεση τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής παρέμβασης, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά νεοναζιστικών επιθέσεων στην περιοχή, και συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά από την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες εναντίον του Η. Κασιδιάρη» αναφέρει, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού δεν έχει θέση ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά.
Ο αγώνας για την αναχαίτιση του νεοναζισμού και της φασιστικής, εγκληματικής δράσης των δολοφόνων της Χ.Α. πρέπει να είναι καθημερινός και διαρκής».

Χρυσή Αυγή: Οι γνωστοί - άγνωστοι θρασύδειλοι παρακρατικοί επιτέθηκαν

Για 40 κρανοφόρους με ρόπαλα που «επιτέθηκαν το πρωί κατά Συναγωνιστών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, «ενοχλημένοι από την εθνική δράση του Σωματείου οι γνωστοί - άγνωστοι θρασύδειλοι παρακρατικοί επιτέθηκαν κατά των Συναγωνιστών του Σωματείου, τραυματίζοντας 2 από αυτούς.
Αυτήν την ώρα κατατίθενται οι σχετικές μηνύσεις».
«Στέλνουμε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως δεν λυγίζουμε και συνεχίζουμε απτόητοι τους Εθνικούς Αγώνες!», καταλήγει η Χρυσή Αυγή.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης