Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Τα παπαγαλάκια του διαδικτύου βάφτισαν την παρακρατική επίθεση στο σωματείο του Περάματος ως επίθεση Χρυσαυγιτών

Χρυσή Αυγή: Τα παπαγαλάκια του διαδικτύου βάφτισαν την παρακρατική επίθεση στο σωματείο του Περάματος ως επίθεση Χρυσαυγιτών
Τι αναφέρει η Χρυσή Αυγή για την επίθεση στο Πέραμα
«Τα παπαγαλάκια του διαδικτύου βάφτισαν την παρακρατική επίθεση κατά Συναγωνιστών στο σωματείο του Περάματος ως... επίθεση Χρυσαυγιτών!», αναφέρει η Χρυσή Αυγή.
Με αφορμή την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στο Πέραμα  η Χρυσή Αυγή τονίζει πως «πιστοί στις συκοφαντίες και στην μαύρη προπαγάνδα παραμένουν οι εμπαθείς γραφίδες του διαδικτύου που έκαναν για ακόμη μια φορά το άσπρο - μαύρο!
Σήμερα ένα τσούρμο παρακρατικών κρανοφόρων με ρόπαλα και λοστούς επιτέθηκαν στα γραφεία του Σωματείου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος "Άγιος Νικόλαος" και τραυμάτισαν 2 Συναγωνιστές.
Άμεσα κατατέθηκαν οι σχετικές μηνύσεις και οι παρακρατικοί θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.
Τα παπαγαλάκια του διαδικτύου όμως από την γνωστή "αντιφασιστική" ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου διάβασαν την είδηση από την ανάποδη και αντί για αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς τελικά είδαν... Χρυσαυγίτες με λοστούς!
Οι οποίοι Χρυσαυγίτες προφανώς για τα σαΐνια της δημοσιογραφίας σηκώθηκαν σήμερα το πρωί, πήγαν στα γραφεία του Σωματείου και... χτυπήθηκαν μόνοι τους».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης