Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Οι επερχόμενες εκλογές (24/6) είναι οι σημαντικότερες στην ιστορία της Τουρκίας - Συμμαχία της καταστροφής η αντιπολίτευση

Erdogan: Οι επερχόμενες εκλογές (24/6) είναι οι σημαντικότερες στην ιστορία της Τουρκίας - Συμμαχία της καταστροφής η αντιπολίτευση
Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε στην τουρκική αντιπολίτευση να καταστρέψει το έργο μας, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος
Τη στήριξη των πολιτών στις πρόωρες εκλογές της 24ης Ιουνίου του 2018 ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, προκειμένου όπως είπε να υλοποιήσει τα μακροπρόθεσμα σχέδια της Τουρκίας.
Μιλώντας σε συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ) στη νότια επαρχία Isparta, ο Erdogan δήλωσε ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι «οι σημαντικότερες εκλογές» στην ιστορία της χώρας.
«Είτε θα οδηγήσουμε τα 16 χρόνια επιτυχίας μας  σε πολύ υψηλότερα επίπεδα, είτε θα επιτρέψουμε στη ‘’συμμαχία καταστροφής’’(την αντιπολίτευση) να τα διαλύσει όλα αυτά», είπε.
Για πρώτη φορά στην τουρκική πολιτική ιστορία, τα πολιτικά κόμματα κατέρχονται σε εκλογές μετά τη σύναψη συμμαχιών.
Το κυβερνόν κόμμα AK της Τουρκίας και το Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) θα εισέλθουν στον αγώνα ως Λαϊκή Συμμαχία.
Το κυρίαρχο αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), το νεοσυσταθέν Καλό (IYI), το Κόμμα Felicity (Saadet) και το Δημοκρατικό Κόμμα (DP) θα συμμετάσχουν ως Εθνική Συμμαχία.
Επικρίνοντας τις εκλογικές υποσχέσεις των αντιπάλων του, ο Erdogan δήλωσε:
«Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε στη ‘’συμμαχία της καταστροφής’’ να σαμποτάρει τα έργα μας».

www.bankingnews.gr
.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης