Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση της μεταβλητότητας με το βλέμμα σε Ιταλία και ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων

tags :
ΧΑ: Διατήρηση της μεταβλητότητας με το βλέμμα σε Ιταλία και ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων
Μετά το κλείσιμο δημοσιεύουν αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο Eurobank και ΟΠΑΠ
Στις εξελίξεις στην Ιταλία και στην πορεία των μετοχών και των ομολόγων των ευρωπαϊκών αγορών θα παραμείνει στραμμένο το βλέμμα της επενδυτικής κοινότητας.
Στη χθεσινή συνεδρίαση φάνηκαν οι διαθέσεις των πωλητών, οι οποίοι με υψηλό τζίρο συγκριτικά με τις προηγούμενες συνεδριάσεις, έδειξαν τη βιασύνη τους να φύγουν από τις ελληνικές μετοχές.
Παράλληλα, η πορεία των ομολόγων, βάζει φρένο στα σχέδια για καθαρή έξοδο αφού με 5% επιτόκιο, η έξοδος μεταφράζεται σε αυτοκτονία.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση της μεταβλητότητας και αδυναμία, αν και δεν λείπουν οι απόψεις που υποστηρίζουν πως τα επίπεδα που έχουν διαμορφωθεί θα «αναγκάσουν» τους επενδυτές να αγοράσουν.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς δημοσιεύει αποτελέσματα ο ΟΠΑΠ.
Η Eurobank περιμένει καθαρά κέρδη 35,6 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 8,8%.
Αποτελέσματα δημοσιεύει και η Eurobank με τις μέσες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για καθαρά κέρδη 31 εκατ. ευρώ.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να δείξει κάποια σημάδια σταθεροποίησης καθώς οι συμμετέχοντες θα αποτιμήσουν τα νέα επίπεδα που έχουν διαμορφωθεί.
 
Euroxx
Περιμένουμε περαιτέρω αδυναμία στη σημερινή συνεδρίαση με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο και στα εταιρικά αποτελέσματα.
 
Beta
Τα εγχώρια περιουσιακά στοιχεία παραμένουν ευάλωτα σε τυχόν χειροτέρευση του πιστωτικού περιβάλλοντος ειδικά στις χώρες της περιφέρειας, γι΄ αυτό και περιμένουμε οι επενδυτές να παραμείνουν επιφυλακτικοί καθώς οι ευρωπαϊκές αγορές θα διατηρήσουν τη μεταβλητότητά τους.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης