Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: 2 ½ χρόνια φαγούρα…- Τεχνική προσέγγιση της Alpha Bank

tags :
ΤΡΑΠΕΖΕΣ: 2 ½ χρόνια φαγούρα…- Τεχνική προσέγγιση της Alpha Bank
Ο τραπεζικός γυρνάει γύρω από την ουρά του 
ΤΡΑΠΕΖΕΣ: 2 ½ χρόνια φαγούρα…- Τεχνική προσέγγιση της Alpha Bank

2 ½ χρόνια φαγούρα… Μπορεί να έχουμε περάσει τα stress test sτα δύο τελευταία χρόνια, παρόλα αυτά ο τραπεζικός γυρνάει γύρω από την ουρά του περιμένοντας το νέο εκείνο που μπορεί να του αλλάξει ρότα.
Όταν φτάνουν  στα επίπεδα των ΑΜΚ του 2016 βγαίνουν ρευστοποιήσεις χωρίς ποτέ να έχουν καταφέρει να αλλάξουν επίπεδο. Για ακόμα μία φορά έγινε το ίδιο. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2017 όταν τελείωσαν τα stress tests.

awww.png

_____________________

(2)

AΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ…
@http://freeforumstocks.blogspot.com

Η καθοδική διάσπαση της S2 , προσέδωσε αυξημένη πτωτική ορμή στην μετοχή με αποτέλεσμα και της διάσπαση της L2 στα 1,8100. 

Σημαντικό είναι ότι διασπάστηκε  καθοδικά και η γραμμή τάσης F θέτοντας σε κίνδυνο την μεσοπρόθεσμη τάση  της μετοχής,  στόχος δε παραμένει η ζώνη  D [ 1.6500-1.6800].

  • Στο θετικό σενάριο , ο τίτλος πρέπει να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ ,κάτι που θα της επιτρέψει την προετοιμασία ανοδικής τμήσης των 1,9000  της S2.
  • Aν αρνηθεί να την υπερβεί , θα επανέλθουν οι πτωτικές διαθέσεις και ο στόχος της D θα επιτευχθεί.
  • Διαφορετικά, η υπέρβασή της S2  θα δώσει κίνηση προς το 2,0200 της Χ, επαναφέροντας την σε ανοδικό momentum και θέτοντας σε τροχιά επανακατάκτησης της μεγάλης  δύσκολης ζώνης 2,1000-2,3000 ευρώ.
http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης