Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Είναι προκλητικό να ενημερωνόμαστε από τα σκοπιανά ΜΜΕ και τον Zaev για τo Σκοπιανό

Μπακογιάννη: Είναι προκλητικό να ενημερωνόμαστε από τα σκοπιανά ΜΜΕ και τον Zaev για τo Σκοπιανό
Το ελάχιστο μίνιμουμ σοβαρότητας απαιτούσε οι πολιτικές δυνάμεις να έχουν πλήρη ενημέρωση είπε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι είναι προκλητικό οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να ενημερώνονται από τα σκοπιανά ΜΜΕ και τις δηλώσεις του Zoran Zaev για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του Δ. Τζανακόπουλου ότι ενημέρωση θα υπάρξει, όταν υπάρξει συμφωνία» η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε πως είναι ντροπή του κ.Τζανακόπουλου να λέει τέτοια πράγματα.
«Το ελάχιστο, το μίνιμουμ σοβαρότητας και υπευθυνότητας απαιτούσε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να έχουν πλήρη ενημέρωση.
Δεν νοείται να ενημερώνονται όλα τα σκοπιανά κόμματα και τα ελληνικά κόμματα να τελούν εν αγνοία.
Να καλούμαστε να τοποθετηθούμε επί ενός θέματος που δεν γνωρίζουμε.
Εγώ αρνήθηκα χθες να τοποθετηθώ στη Ρόδο και αρνούμαι και σήμερα.
Εκφράζω απλώς την οργή μου για την έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας, την οποία παρουσιάζει η κυβέρνηση για ένα θέμα που αγγίζει κάθε Έλληνα πολίτη, την ψυχή του και την καρδιά του.
Το ελάχιστο που έχει να κάνει ο κ. Tσίπρας πριν συμφωνήσει είναι να ενημερώσει και να συζητήσει με την αντιπολίτευση.
Δεν υπάρχει συριζαϊκό-καμμενικό ή δεν ξέρω τι Σκοπιανό, είναι ένα θέμα που αφορά όλους τους Έλληνες» υπογράμμισε η κα.Μπακογιάννη, η οποία επανέλαβε πως το αίτημα για εκλογές είναι κυρίαρχο..
Όσον αφορά τις εξελίξεις στην οικονομία, η κα.Μπακογιάννη είπε πως είναι εξαιρετικά δύσκολη η καθαρή έξοδος από το πρόγραμμα με βάση τα σημερινά δεδομένα.
«Ο κ. Τσίπρας βγαίνει και φωνάζει και μιλάει περί καθαρής εξόδου.
Καθαρή έξοδος με τα σημερινά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολη και αμφισβητήσιμη και γι' αυτό όλος ο σώφρων κόσμος τού λέει ότι χρειαζόμαστε ένα δίχτυ ασφαλείας διότι δεν είναι δυνατόν να βγούμε με επιτόκια τρελά [...]
Αυτή η έλλειψη σοβαρότητας που επιδεικνύουμε για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους απλώς δυσκολεύει τα πράγματα» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης