Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Δεν είναι λύση η παράδοση της Μακεδονίας – Είναι αρχή μιας νέας εθνικής τραγωδίας

Ένωση Κεντρώων: Δεν είναι λύση η παράδοση της Μακεδονίας – Είναι αρχή μιας νέας εθνικής τραγωδίας
Να σταματήσει τις θριαμβαλογίες για την έξοδο από τα μνημόνια καλεί την κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων
Την θέση ότι δεν είναι λύση η παράδοση της λέξης Μακεδονία διατυπώνει η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Είναι η αρχή μιας νέας εθνικής τραγωδίας.
Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ σιγοντάρουν την κυβέρνηση στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια.
Κάποιοι κάνουν σαν να είναι μεγάλο βάρος, η λέξη Μακεδονία και πρέπει εμείς οι Έλληνες να ξεφορτωθούμε από αυτό το βάρος.
Ας αναλογιστούν όμως ότι αν δώσουμε την ονομασία Μακεδονία, τα ΜΜΕ που σιγοντάρουν και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν στη Βουλή θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για τις περιπέτειες τις οποίες θα εμπλακούμε στη συνέχεια» υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων, η οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση και για τα όσα συμβαίνουν στην οικονομία.
«Μετά τις προειδοποιήσεις γερμανών οικονομολόγων και αξιωματούχων, ότι θα χρειαστεί η Ελλάδα νέα ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες της, καλό είναι να σταματήσουν οι θριαμβολογίες για έξοδο από τα μνημόνια και να χαραχθεί νέο οικονομικό σχέδιο για την περίοδο μετά τον Αύγουστο του 2018.
Αν μάλιστα συνυπολογιστεί το κόστος, λόγω ιταλικής και ισπανικής κρίσης, το πράγμα γίνεται πολύ πιο σύνθετο και η χώρα μας θα βρεθεί ενώπιον πολύ υψηλών επιτοκίων δανεισμού.
Σε συζήτηση στην Ολομέλειας της Βουλής, καλό είναι να συζητηθεί το μείζον θέμα της πορείας της Ελλάδας μετά τον Αύγουστο» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης