Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την Τρίτη 5/6 στη συνεδρίαση της ΚΟ το «μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Tσακαλώτο

Την Τρίτη 5/6 στη συνεδρίαση της ΚΟ το «μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Tσακαλώτο
Από το κυβερνητικό στρατόπεδο δεν ανησυχούν για τη στάση των βουλευτών της πλειοψηφίας,  ωστόσο, κρίνεται αναγκαία η ενημέρωση
Την προσεχή Τρίτη και για τρεις ώρες, από τις τέσσερις ως τις επτά το απόγευμα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα κάνει «μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του επικείμενου πολυνομοσχεδίου στη Βουλή στα μέσα Ιουνίου.
Μετά και από το αίτημα που κατέθεσαν 36 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μεταξύ των οποίων αρκετοί πρώην υπουργοί καθώς και στελέχη της κίνησης των «53» ζητώντας την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει τους βουλευτές για τις πολιτικές εξελίξεις.
Στο τραπέζι θα τεθούν επί τάπητος οι ανησυχίες των βουλευτών αναφορικά με τις εκκρεμότητες στα προαπαιτούμενα που υπολείπονται, το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης αλλά και ο τρόπος εξόδου από τα μνημόνια. «Θα γίνει μια συνολική συζήτηση προκειμένου να καμφθούν οι επιφυλάξεις», τονίζουν βουλευτές.
Άλλωστε και αυτή η ψήφιση των μέτρων έως τις 14 Ιουνίου, ημέρα που αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία με τα προαπαιτούμενα μέσω του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Από το κυβερνητικό στρατόπεδο δεν ανησυχούν για τη στάση των βουλευτών της πλειοψηφίας,  ωστόσο, κρίνεται αναγκαία η ενημέρωση.
 Άλλωστε, όπως τονίζουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, είναι μια διαδικασία που συνηθίζεται στην Κουμουνδούρου, απλώς ζήτησαν να πραγματοποιηθεί η ενημέρωση, νωρίτερα από τις 14 Ιουνίου, οπότε και προγραμματίζεται να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.
Τα βλέμματα όλων, τονίζουν, είναι στραμμένα στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου όπου αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Χρύσα Κλειτσιώτη

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης