Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Πρώτα η ψήφιση νέου Συντάγματος στα Σκόπια – Καμία συζήτηση για το όνομα μέχρι τότε

Κακλαμάνης: Πρώτα η ψήφιση νέου Συντάγματος στα Σκόπια – Καμία συζήτηση για το όνομα μέχρι τότε
«O ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί συνενόχους», σύμφωνα με τον Ν. Κακλαμάνη
«Πρώτα ψήφιση νέου Συντάγματος στα Σκόπια, κάτι που χρειάζεται τουλάχιστον 6 μήνες και μέχρι τότε καμία συζήτηση για το όνομα», τονίζει ο  βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αντιπρόεδρος της Βουλής, Ν. Κακλαμάνης, σε συνέντευξή του στην «RealNews».
Όπως αναφέρει, «αν ο κ. Τσίπρας τολμήσει να φέρει κάποιου τύπου ενδιάμεση συμφωνία, η απάντηση είναι μονολεκτική: Όχι».
Ο ίδιος σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί συνενόχους» και προσθέτει «ας τους αναζητήσει αλλού, όχι όμως στην παράταξή μας».
Κληθείς να απαντήσει στο εάν μπορεί να πέσει η κυβέρνηση απ' αυτό το θέμα, απαντά θετικά λέγοντας «ναι, αυτό μπορεί να συμβεί, κυρίως με απώλεια της πλειοψηφίας μέσα στη Βουλή».
Αναφορικά με τη ΝΔ και το εάν θα τηρήσει μέχρι κεραίας τις μνημονιακές δεσμεύσεις της παρούσας κυβέρνησης ή υπάρχουν περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης, στην περίπτωση που έρθει ΝΔ στην κυβέρνηση, ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας».
Σε ερώτηση για το  εάν μπορεί να δημιουργηθεί νέο κόμμα δεξιά της ΝΔ και σχετικά με την «κινητικότητα» που δείχνουν πρώην «γαλάζια» στελέχη όπως οι Κ. Παπακώστα και Ευ. Αντώναρος, ο κ.Κακλαμάνης αναφέρει πως «υπάρχουν ήδη τρία που αυτοχαρακτηρίζονται ως εκφραστές της Δεξιάς.
Δεν φθάνουν;», ενώ σημειώνει ότι περιμένει και εκείνοι να επιστρέψουν στην ΝΔ που «είναι η πολιτική φύτρα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης