Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση – Τα βλέμματα στα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ

tags :
Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση – Τα βλέμματα στα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ
Η τεχνική εικόνα βελτιώθηκε, ενώ θα βελτιωθεί περαιτέρω στην περίπτωση που διασπαστεί ο κινητός μέσος των 200 ημερών (792 μονάδες)
Σε μία περίοδο με περιορισμένη ειδησεογραφία, οι επενδυτές σήμερα θα αναζητήσουν τάση από τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ πρώτου τριμήνου που θα ανακοινωθούν στις 12:00.
Μία καλύτερη των εκτιμήσεων πορεία θα μπορούσε να στηρίξει μία ανοδική κίνηση καθώς θα έδειχνε πως η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση.
Πάντως οι αναλυτές δεν περιμένουν κάτι σημαντικό, γι΄ αυτό και η εκτίμηση για συσσώρευση είναι το πιθανότερο σενάριο για το ΧΑ.
Τεχνικά η αγορά αν παραμείνει πάνω από τις 775 μονάδες αποκτά ελπίδες για συνέχιση της ανόδου με την τάση να γίνει καλύτερη στην περίπτωση που ξεπεράσει την περιοχή γύρω από τις 790 μονάδες.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ πρώτου τριμήνου που δημοσιεύονται σήμερα.
 
Beta
Τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ το πρώτο τρίμηνο που θα δημοσιευτούν σήμερα (μέσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για άνοδο 0,3% τρίμηνο με τρίμηνο, στις 12:00 οι ανακοινώσεις) θα καθαρίσουν την πορεία της αγοράς σήμερα καθώς οι επενδυτές ζητούν κάποια νέα σε μία περίοδο που είναι φτωχή από ειδησεογραφία.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης