Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Μία εβδομάδα εκτός λειτουργίας το site της Επ. Κεφαλαιαγοράς! Καμία ενημέρωση

tags :
Μία εβδομάδα εκτός λειτουργίας το site της Επ. Κεφαλαιαγοράς! Καμία ενημέρωση
Όποιος προσπάθησε να  ενημερωθεί δεν έβγαλε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το πότε θα αποκατασταθεί  το πρόβλημα
Ίσως για κάποιους να μην είναι σοβαρό, αλλά για τους λίγους που ασχολούνται με το ΧΑ έχει ιδιαίτερη σημασία.
Το site της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, είναι πεσμένο εδώ και μέρες και κανείς δεν έχει ενημερώσει τι έχει συμβεί.
Αλλά και όποιος προσπάθησε να  ενημερωθεί δεν έβγαλε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το πότε θα αποκατασταθεί  το πρόβλημα.
Η λειτουργία του δικτυακού τόπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της επιτροπής δηλαδή που ελέγχει το ελληνικό χρηματιστήριο έχει μεγάλη σημασία και ειδικά τις μέρες που διανύουμε.
Δεν μπορεί κάποιος να μην κάνει τη σκέψη, «δεν μπορούν να φτιάξουν ένα site σε μία βδομάδα και θα φτιάξουν την αγορά», ή «μην περιμένετε να βρεθεί άκρη με τη Folli Follie, ρίξτε μια ματιά στο site».
Δεν σας κρύβω πως πριν μερικές μέρες ζήτησα να μάθω τι γίνεται και πως μπορούμε για παράδειγμα να λάβουμε ενημέρωση για κάποια θέματα όπως ανοικτές πωλήσεις.
Μάλλον δεν έμεινα ευχαριστημένος, ή για να το πω αλλιώς αν ήμουν εγώ στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν θα απαντούσα έτσι.
Ας είναι.
Εδώ μιλάμε για έναν συμβολισμό πέρα από την ενημέρωση που εδώ και μία εβδομάδα δεν υπάρχει.
Ένα ισχυρό συμβολισμό από όλους εμάς που περιμένουμε γρήγορα αντανακλαστικά από όλους όσους ελέγχουν τις εισηγμένες και τους επενδυτές προκειμένου να μην κάνουμε άλλου είδους σκέψεις όταν ανοίγουμε και διαβάζουμε ισολογισμούς εισηγμένων ή όταν κοιτάμε την πορεία  κάποιας μετοχής στο ταμπλό.
Γιατί μετά τη Folli Follie, έχουμε περάσει σε άλλη διάσταση και δεν μπορούμε παρά να είμαστε λιγάκι πιο προσεκτικοί στην ανάγνωση λογιστικών καταστάσεων.
Τέλος, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, οι αρμόδιοι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να βγάλουν μία ανακοίνωση και να μας πουν τι συμβαίνει ή να στείλουν ένα πίνακα με τις θέσεις short για να  δούμε αν υπάρχουν αλλαγές ή όχι.
 


 
Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης