Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Ποιον θέλει να έχει... απέναντι του ο Τσίπρας(;)

tags :
Ποιον θέλει να έχει... απέναντι του ο Τσίπρας(;)
Εχω στραβολαιμιάσει ψάχνοντάς τον, τον θέλω απέναντί μου
Ποιον θέλει να έχει... απέναντι του ο Τσίπρας(;)

Το γεγονός που θα σας περιγράψω είναι πραγματικό και συνέβη στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο, σε αυτό που συζητήθηκε το περιβόητο «ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης της κυβέρνησης»...


Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γύρισε το κεφάλι του γύρω-γύρω και έψαχνε να βρει έναν υπουργό: τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.
____________

ΒΗΜΑτοδότης 
____________

Βλέποντας την απορία των υπόλοιπων υπουργών και αντιλαμβανόμενος την αμηχανία τους, τους περιέγραψε την πρώτη επίσκεψή του στην Καγκελαρία και τη συνάντηση που είχε με την Ανγκελα Μέρκελ.

Αφού ειπώθηκαν τα καλωσορίσματα και διάφορα άλλα που λέγονται στις πρώτες συναντήσεις με ηγέτες, η κυρία Μέρκελ οδήγησε τον έλληνα Πρωθυπουργό στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου: «Ηταν ένα δωμάτιο με ένα μεγάλο οβάλ τραπέζι, όπου στην κορυφή είχε την καρέκλα της καγκελαρίου Μέρκελ και γύρω καρέκλες που κάθονταν οι υπουργοί» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Ακριβώς απέναντι», συνέχισε ο Πρωθυπουργός, «παρατήρησα μία θέση κενή. Τη ρώτησα "εκεί γιατί δεν υπάρχει καρέκλα, γιατί η θέση είναι κενή;" και μου απάντησε ότι εκεί κάθεται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ότι τον έχει βάλει απέναντιί της για να τον βλέπει μην πει κάτι που δεν ταιριάζει με τους αριθμούς ή τα στοιχεία». Και ο Πρωθυπουργός συνέχισε...

«Και εγώ ψάχνω τώρα να βρω τον Γιώργο Χουλιαράκη. Εχω στραβολαιμιάσει ψάχνοντάς τον, τον θέλω απέναντί μου, μην πω κάτι που δεν στέκει». Να, λοιπόν, ποιον θέλει να έχει απέναντι ο κ. Τσίπρας.


http://www.bankingnews.gr/
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης