Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Globalnet Insurance Brokers: Ενίσχυση στελεχιακού δυναμικού

tags :
Globalnet Insurance Brokers: Ενίσχυση στελεχιακού δυναμικού
Σε ενίσχυση του Στελεχιακού Δυναμικού της προχώρησε η Globalnet, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και υποστήριξη των συνεργατών της
Σε ενίσχυση του Στελεχιακού Δυναμικού της προχώρησε η  Globalnet, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και υποστήριξη των συνεργατών της.
Η Globalnet Insurance Brokers στοχεύοντας πάντα στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συνεργάτες της,  προχώρησε στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, με τον κύριο Ευάγγελο Ανδρεαδάκη, ο οποίος μέσα από το ρόλο του Business Development, από την 28η Μαΐου, έχει την συνολική ευθύνη για την Ανάπτυξη και την Υποστήριξη των Δικτύων Συνεργατών της Globalnet, τομέας καίριος και στρατηγικής σημασίας για την εταιρία.  
Ο κ. Ανδρεαδάκης κατέχει πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι απόφοιτος του Ε.Ι.Α.Σ. και διαθέτει εμπειρία πέραν των 20 ετών στον τομέα των πωλήσεων και της υποστήριξης δικτυών, έχοντας υπηρετήσει σε διαφορετικές θέσεις εργασίας.
Στην τελευταία του θέση, κατείχε το ρόλο του Επιθεωρητή Πωλήσεων.
Καλωσορίζοντας τον κ. Ανδρεαδάκη στην οικογένεια της, η Globalnet Insurance Brokers συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων εφαρμογών, μέσω των οποίων προσφέρει στα μέλη του δικτύου της, τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν εύκολα και γρήγορα τις παραγωγικές και διαχειριστικές εργασίες του γραφείου τους και φυσικά να αυξήσουν την  παραγωγική τους δραστηριότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης