Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (7 Χ 7) φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

tags :
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (7 Χ 7) φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.
Τα Μέλη και οι Φίλοι του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών κατέβηκαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ΜΚΟ Διογένης
Μπροστά σε πολλούς φίλους του Συνδέσμου και των ομάδων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με έντονο ανταγωνισμό, μεταξύ των αγωνιζόμενων, το έκτο ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018.
Από τις δώδεκα (12) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αναμετρήθηκαν στο τουρνουά, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας INTERAMERICAN.
Φιναλίστ στον τελικό του τουρνουά που κατέλαβε την 2η θέση ήταν η ομάδα της εταιρίας METLIFE.
Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και να ευχαριστήσει όλους τους φίλους για την παρουσία τους και την καθοριστική συμβολή τους στη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού υπέρ της ΜΚΟ «Διογένης», που επέλεξε η νικήτρια ομάδα να ενισχύσουμε αυτή τη χρονιά.
Το τουρνουά υποστήριξαν με χορηγίες οι Εταιρίες “ΑΟΝ” – Πλατινένιος Χορηγός, “ERGO” και “MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης