Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Innovation Brain, ισχυρός υποψήφιος για την EBZ - Τι αναφέρει ο CEO της εταιρίας

tags :
Η Innovation Brain, ισχυρός υποψήφιος για την EBZ - Τι αναφέρει ο CEO της εταιρίας
Η Innovation Brain, ισχυρός υποψήφιος για την αγορά της EBZ - Τι αναφέρει ο CEO της εταιρίας
Η Innovation Brain, ελβετικός όμιλος με έδρα το Λονδίνο, που ειδιεκεύεται στην αγορά και αναδιάρθρωση εταιρειών ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.  
Η Innovation Brain μπορεί να καταστεί ο ισχυρότερος υποψήφιος για την εξαγορά της ΕΒΖ.
Ο διευθύνων σύμβουλος Innovation Brain Lukas Fecker, δήλωσε πως "αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελική φάση των συνομιλιών με τους ενδιαφερόμενους φορείς της ΕΒΖ και είμαστε κοντά σε ένα αμοιβαία ευεργετική κατάκηξη των διαπραγματεύσεων.
Μας ενδιαφέρει ο όμιλος στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων των τεσσλαρων εργοστασίων στην Ελλάδα και των δύο στη Σερβία, και θα εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στην αναζωογόνηση και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στην ελληνική αγοράα.
Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις επιχειρησιακές διαδικασίες, να αυξήσουμε την παραγωγή καθώς και να αναπτύξουμε άλλες σειρές προϊόντων, προχωρώντας σε σημαντικές επενδύσεις.
Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια κατάσταση win-win, παρά την τρέχουσα κακή κατάσταση γύρω από την ΕΒΖ, καθώς σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε την επιχείρηση γκαι να επενδύσουμε σε νέα μηχανήματα και εκπαίδευση για να προσφέρουμε μια σύγχρονη επιχείρηση ζάχαρης.
Μια νέα εισροή κεφαλαίων και μια καθαρή εκκίνηση είναι αυτό που χρειάζεται στην ΕΒΖ".
Προηγούμενες αναφορές που έκαναν λόγο ότι η Innovation Brain ενδιαφέρεται μόνο για τα assets της ΕΒΖ στη Σερβία είναι λανθασμένες και δεν αντικατοπτρίζουν το λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο που παρουσιάστηκε από την Innovation Brain.
Η Innovation Brain θέλουν να επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στη βιομηχανία και έχει στρατηγικά σχέδια για την ανάπτυξη της επιχείρησης ζάχαρης.
Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους και θα παραμείνει ο κόμβος για την παραγωγή και τη μελλοντική ανάπτυξη.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης