Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου: Ακομμάτιστα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία – Να μην καπελωθούν, να μην υποτιμηθούν

tags :
Παπαδοπούλου: Ακομμάτιστα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία – Να μην καπελωθούν, να μην υποτιμηθούν
Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία εξέφρασαν τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία εξέφρασαν τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων διατύπωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαριαλένα Παπαδοπούλου, η οποία επισήμανε πως πρέπει να μείνουν ακομμάτιστα, να μην καπελωθούν αλλά και να μην υποτιμηθούν.
«Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία εξέφρασαν τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων.
Είναι ακομμάτιστα και πρέπει να παραμείνουν ακομμάτιστα.
Να μην καπελωθούν από κανέναν, από κανένα κόμμα και να μην υποτιμηθούν» υποστήριξε η κα.Παπαδοπούλου, η οποία επανέλαβε τη θέση των ΑΝΕΛ σχετικά με τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια, αναφέροντας ότι αυτό εξαρτάται από το τι υπαγορεύει η συνείδηση του καθενός.
«Σε προσωπικό επίπεδο συμμετείχα σε προηγούμενο συλλαλητήριο και θα συμμετέχω ξανά» είπε η κα. Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Τουρκίας, Bozdag τόσο για τα περί συμφωνίας Τσίπρα – Erdogan για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς όσο και για την πρόθεση της Άγκυρας να τους «πακετάρει» και να τους επιστρέψει στην Τουρκία.
«Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και απορρίπτονται ως τέτοιες.
Δείχνουν ότι δεν κατανοούν την αξία του κράτους δικαίου με το καθεστώς το οποίο έχουν και εντάσσονται στο προεκλογικό αγώνα που διεξάγεται στην Τουρκία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκος αξιωματούχος αναφέρεται στο θέμα.
Και ο Ερντογάν στο πρόσφατο παρελθόν αναφέρθηκε σε υποτιθέμενη συμφωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και το Μαξίμου είχε απαντήσει πως στην Ελλάδα υπάρχει κράτος δικαίου και δημοκρατία και όχι σουλτάνος» τόνισε η κα.Παπαδοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης