Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Πάνω από 400 ερωτήσεις από Fosun, Gongbao για την Εθνική Ασφαλιστική - Στις 7/6 οι προσφορές

tags :
Πάνω από 400 ερωτήσεις από Fosun, Gongbao για την Εθνική Ασφαλιστική - Στις 7/6 οι προσφορές
Αύριο, 7 Ιουνίου 2018, υποβάλλονται οι προσφορές από τους δύο κινεζικούς ομίλους, τη Fosun και την Gongbao, για την Εθνική Ασφαλιστική
Περισσότερες από 400 ερωτήσεις έχουν υποβάλει στην διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής οι δύο υποψήφιες αγοράστριες εταιρίες, κινεζικών συμφερόντων, Fosun και Gongbao, πέραν των πληροφοριών που αποκόμισαν κατά την διάρκεια των πολλαπλών παρουσιάσεων που πραγματοποίησαν στους εκπροσώπους τους, τα στελέχη της εταιρίας.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο καταιγισμός των ερωτήσεων προήλθε σε μεγαλύτερο βαθμό από την Fosun, η οποία δείχνει θερμό ενδιαφέρον προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της εξαγοράς του 75% της Πρώτης Ασφαλιστικής.
Καθώς πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δεσμευτικών προσφορών, όλα δείχνουν πως, το ύψος του τιμήματος θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες παραμέτρους, προκειμένου να αποτελέσει “το κλειδί” για την ολοκλήρωση της πρώτης φάση της συμφωνίας.
Σε κάθε περίπτωση, η όλη διαδικασία, ακόμη κι αν δεν κηρυχθεί άγονη, έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της, αφού θα πρέπει να περάσει από έναν σημαντικό και “δύσκολο” κύκλο εποπτικών μηχανισμών.
Οπότε, πριν τον Σεπτέμβριο, δεν θα υπάρξει οριστική απάντηση για το ποιος τελικώς θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Να σημειωθεί ότι αύριο, 7 Ιουνίου 2018, υποβάλλονται οι προσφορές από τους δύο κινεζικούς ομίλους, τη Fosun και την Gongbao, για την Εθνική Ασφαλιστική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης