Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένταση στην κηδεία της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα - Σε κατάσταση συναγερμού η Αστυνομία

tags :
Ένταση στην κηδεία της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα - Σε κατάσταση συναγερμού η Αστυνομία
Ένταση στην κηδεία της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα - Σε κατάσταση συναγερμού η Αστυνομία
Σε κατάσταση πλήρους συναγερμού είναι η αστυνομία μετά τη δολοφονία 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα.
Μετά την κηδεία σήμερα (6/6/2018) σημειώθηκε ένταση, καθώς Ρομά απέκλεισαν δρόμους, έκαψαν λάστιχα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ζητώντας την άμεση σύλληψη του 34χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος διαφεύγει έως και αυτή την ώρα, και την παραδειγματική τιμωρία του.
Από χθες η Άμφισσα βράζει, καθώς Ρομά από διάφορες περιοχές έφτασαν στην πόλη για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του θύματος, ζητώντας και αυτοί τον άμεσο εντοπισμό του φερόμενου ως δολοφόνου.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν όλα τα σημεία για να συλλάβουν το δράστη, ωστόσο όμως σημειώνουν πως ξέρει πάρα πολύ καλά την περιοχή και τα βουνά που την περικλείουν, όπως και τα σημεία στα οποία θα μπορούσε να παραμείνει για λίγο διάστημα κρυμμένος, με αποτέλεσμα να είναι οι έρευνες άκαρπες.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη μπορεί να ακυρώθηκε, όμως, οι ομόφυλοι της νεαρής αποχώρησαν από το σημείο όπου είχε δοθεί ραντεβού απειλώντας «να πάρουν δηλαδή το νόμο στα χέρια τους για να συλλάβουν το δράστη».

Συνελήφθη 40χρονος Αλβανός

Εν τω μεταξύ, οι Αρχές προχώρησαν νωρίτερα σήμερα (6/6/2018) στη σύλληψη ενός υπαλλήλου του καταζητούμενου, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 13χρονης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος είχε πάει στον καταυλισμό στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 34χρονο κρεοπώλη - δράστη και αμέσως μετά τον πυροβολισμό, τράπηκαν μαζί σε φυγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης