Χιλιάδες Έλληνες πολίτες στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία - Δυναμικό παρόν σε 23 πόλεις

Χιλιάδες Έλληνες πολίτες στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία - Δυναμικό παρόν σε 23 πόλεις
«Η Μακεδονία είναι μία και είναι αδιαπραγμάτευτη», το βασικό σύνθημα των διοργανωτών
Χιλιάδες Έλληνες πολίτες έδωσαν δυναμικό παρόν στα δεκάδες συλλαλητήρια για τη Μακεδονία που έγιναν σε πόλεις της χώρας, στέλνοντας το μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δεν θα δεχθούν να παραχωρηθεί το όνομα «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ.
Εκτός από ελάχιστες και απόλυτα μεμονομένες περιπτώσεις οι συγκεντρώσεις ήταν ειρηνικές, κάτι το οποίο ήταν και ο βασικός σκοπός των διοργανωτών.
Τα συλλαλητήρια έγιναν σε Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Θήβα, Κως, Λάρισα, Βόλος, Σιάτιστα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδος, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα.
Μεταξύ των ομιλητών ήταν δήμαρχοι και απόστρατοι ενώ το παρών έδωσαν και μέλη του κοινοβουλίου, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι χαράσσουν διαφορετικά γραμμή από την επίσημη θέση της κυβέρνησης.
Οι διοργανωτές τόνισαν ότι αυτό που ήθελαν ήταν  να στείλουν το μήνυμα στην κυβέρνηση πως η Μακεδονία είναι μία και είναι αδιαπραγμάτευτη.
Και όπως φαίνεται από τη συμμετοχή του κόσμου, αυτό το μήνυμα στάλθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
 
ΚατερίνηΚιλκίςΒόλοςΣέρρεςΘήβαΚαβάλαΠέλλαΛαγκαδάςΝέα ΜουδανιάΛάρισαΚοζάνηΧανιάΠτολεμαϊδαΡόδοςΒέροιαΚαστοριάΣιάτισταΚωςwww.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS