Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Προς επέκταση η απεργία στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και ο άφαντος διευθυντής του Τσακαλώτου

Προς επέκταση η απεργία στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και ο άφαντος διευθυντής του Τσακαλώτου
Έστησε τους εργαζόμενους ενώ είχαν ραντεβού ο διευθυντής του γραφείου Τσακαλώτου - Ο Υπουργός δεν είχε … κενό στο πρόγραμμά αλλά πήραν υποσχέσεις από το γραφείο του πρωθυπουργού
Ορατό είναι το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς η κυβέρνηση και ειδικά το Υπουργείο Οικονομικών δείχνει να αδιαφορεί για τα αιτήματά τους.
Η προγραμματισμένη χθεσινή 6/6/2018 συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου εξελίχθηκε σε φιάσκο καθώς ο Διευθυντής ήταν … άφαντος χωρίς καν να έχει ενημερώσει για ακύρωση της συνάντησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ζήτησαν να κλειστεί συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Τσακαλώτο αλλά έλαβαν την απάντηση πως όλα τα ραντεβού του ήταν κλεισμένα γεγονός που στην ουσία συνιστά έμμεση άρνηση για συνάντηση.
Οι απεργοί στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου όπου μετά από πολύωρη «διαβούλευση» επέδωσαν την ανακοίνωση για την προκήρυξη της απεργίας του σε … στέλεχος του γραφείου του Πρωθυπουργού.  
Από το εν λόγω στέλεχος έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα κανονιστεί συνάντηση με το αρμόδιο Υπουργείο το οποίο νωρίτερα είχε φροντίσει να μην δεχτεί ούτε σε επίπεδο διευθυντή γραφείου Υπουργού τους απεργούς.
Επισημαίνεται ότι απεργία των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συνεχίζεται και σήμερα ενώ αύριο στις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων για ενημέρωση και απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εφ όσον η στάση της κυβέρνησης παραμείνει η ίδια.
Τυχόν επέκταση σε διάρκεια της απεργίας των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι προφανές ότι θα προκαλέσει δυσλειτουργίες σε μια περίοδο όπου υπάρχει σωρεία σημαντικών ζητημάτων ανοικτών με κυριότερο αυτό της Folli follie.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης