Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ατλαντική Ένωση: Συνάντηση του Διοικητή της ΤτΕ με Στελέχη του Ομίλου Baloise

tags :
Ατλαντική Ένωση: Συνάντηση του Διοικητή της ΤτΕ με Στελέχη του Ομίλου Baloise
Ο κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πάρα πολύ καλή πορεία της εταιρίας στον εκπρόσωπο του ομίλου Baloise και στα στελέχη της Ατλαντικής Ένωσης
Στις 29/05/2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α στην οποία συμμετείχε ως μέτοχος και ο εκπρόσωπος του Ελβετικού Ασφαλιστικού ομίλου BALOISE κ. Juerg Schiltknecht, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Γερμανικής θυγατρικής Basler Lebensversicherungs AG του Ομίλου BALOISE, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα, ο κ. Juerg Schiltknecht, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α κ. Ιωάννης Λαπατάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α κ.κ. Ελευθέριος Μπαχαρόπουλος και Σαράντος Στασινόπουλος, συναντήθηκαν την Τρίτη 29/05/2018 με τον Διοικητή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. Ιωάννη Στουρνάρα.
Ο Διοικητής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. Ιωάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στην συνάντηση για την λειτουργία της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς μέσα στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών θεσμών και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πάρα πολύ καλή πορεία της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α καθώς και για τις εξελίξεις στην Ελληνική Οικονομία και τις προοπτικές της.
Ο κ. Juerg Schiltknecht ενημέρωσε τον κ. Ιωάννη Στουρνάρα για τις εξελίξεις στην Ασφαλιστική Αγορά στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ελβετίας που δραστηριοποιείται η BALOISE, ως και για την πολύ σημαντική σχέση του ομίλου BALOISE με την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α και την Διοίκηση της, όπου σχεδόν 45 συνεχή χρόνια είναι μέτοχος και εξαιρετικά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της και τον εξαιρετικά υψηλό Δείκτη Φερεγγυότητας 272%.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α κ. Ιωάννης Λαπατάς ενημέρωσε τον Διοικητή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. Ιωάννη Στουρνάρα για την Εταιρία, τα μεγέθη της και τον Δείκτη Φερεγγυότητας και για θέματα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.
Ο κ. Juerg Schiltknecht, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Γερμανικής θυγατρικής Basler Lebensversicherungs AG του ομίλου BALOISE, μετά την συνάντηση με τον κ. Ιωάννη Στουρνάρα και την Γενική Συνέλευση της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη πορεία της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε.Γ.Α, μίας εταιρίας με 29 χρόνια συνεχούς κερδοφορίας, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον και δήλωσε ότι :
«Η Εταιρία είχε και το 2017 μία εξαιρετική επίδοση, τόσο σε επίπεδο κερδοφορίας, όσο και στο δείκτη φερεγγυότητας.
Θεωρούμε την συμμετοχή μας στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, την πιο πετυχημένη επένδυσή μας και τα οικονομικά και ποιοτικά στοιχεία της είναι τα καλύτερα παραδείγματα για τις Εταιρίες του ομίλου BALOISE και μάλιστα έχει καταστεί πρότυπό μας.
Αυτό έγινε δυνατό χάριν των προσπαθειών της Διοίκησης και του προσωπικού, τους οποίους ευχαριστώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης