Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Απουσιάζουν ειδήσεις και επενδυτικό ενδιαφέρον από το ΧΑ – Στάση αναμονής αναμένουν και σήμερα οι αναλυτές

tags :
Απουσιάζουν ειδήσεις και επενδυτικό ενδιαφέρον από το ΧΑ – Στάση αναμονής αναμένουν και σήμερα οι αναλυτές
Η αναβολή της έκδοσης του δεκαετούς ομολόγου δείχνει πως η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια χωρίς προληπτική γραμμή εμπεριέχει ρίσκο
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό αλλά και οι εξελίξεις στο θέμα της Folli Follie, που δείχνουν ότι οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν μάλλον αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και δεν έχουν ασκήσει την πίεση που απαιτείται, δημιουργούν σκέψεις στους επενδυτές.
Όπως αναφέρουν αναλυτές, αν και έχει περάσει ένας μήνες από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο της Folli Follie, ακόμα δεν υπάρχει πρόοδος στο θέμα του ελέγχου.
Για σήμερα και σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, αναμένεται να διατηρηθεί η στάση αναμονής από τους επενδυτές και επομένως οι εξαιρετικά χαμηλές συναλλαγές.
Επίσης οι πληροφορίες ότι πάει πίσω η έκδοση του δεκαετούς ελληνικού ομολόγου λόγω των εξελίξεων στην Ιταλία, δημιουργεί ανησυχίες και επιβεβαιώνει μάλλον όσους υποστηρίζουν πως έξοδος από τα μνημόνια χωρίς προληπτική γραμμή μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.
 
Eurobank
Για σήμερα λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό περιμένουμε η αγορά να ακολουθήσει την πορεία των διεθνών αγορών.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά σήμερα να διατηρήσει τη στάση αναμονής.
 
Beta
Στάση αναμονής και καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης αλλά και στις συνομιλίες για το χρέος κρατούν το επενδυτικό ενδιαφέρον σε χαμηλά επίπεδα ενώ η αγορά αναμένεται να εμφανίσει τάσεις συσσώρευσης με περιορισμένη διακύμανση.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης