Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Οι Σκοπιανοί θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν το όνομα Μακεδονία

Λεβέντης: Οι Σκοπιανοί θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν το όνομα Μακεδονία
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευε ποτέ στην έννοια της πατρίδας υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι οι Σκοπιανοί θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν το όνομα Μακεδονία διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευε ποτέ στην έννοια της πατρίδας.
«Για υποκρισία των κυβερνήσεων Ελλάδας και Σκοπίων ότι διαπραγματεύονται σκληρά για το Σκοπιανό.
Η αλήθεια είναι ότι οι Σκοπιανοί θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον όρο Μακεδονία και η κυβέρνηση δεν έχει πρόβλημα γιατί υπάρχει το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που η Γεννηματά έχει πει ότι αν φύγουν τα αλυτρωτικά θα ψηφίσει» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευε ποτέ στην έννοια της πατρίδας», τονίζοντας ότι «όλοι αυτοί οι γέροι του Συνασπισμού όπως ο Παπαδημούλης και ο Κουβέλης δεν ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν δίνουμε τα σύνορα».
Όπως είπε πρέπει να υπάρξει σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών λέγοντας «να δεσμευτούμε για τη θέση πριν να υπάρξει συμφωνία».
«Ο Τσίπρας βγάζει τους βουλευτές του στα κανάλια με 5-6 επιχειρήματα γελοία και τους κινδύνους δεν τους εξετάζουν.
Δεν μπορεί να είμαι ήσυχος όταν το 80-90% της κοινής γνώμης αντιτίθεται» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε ακατανόητη την πίεση των ΗΠΑ αποκαλύπτοντας ότι «σταμάτησε ο πρέσβης των ΗΠΑ να μου μιλάει ενώ ερχόταν 5-6 φορές στο γραφείο του και ήταν μειλίχιος επειδή είπα όχι στην προδοσία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης