Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Απόστολος Μάνθος: Αναζητώντας εναγωνίως το ειδησεογραφικό «λουκουμάκι» τους...

tags :
Απόστολος Μάνθος: Αναζητώντας εναγωνίως το ειδησεογραφικό «λουκουμάκι» τους...
Για να μπορέσουν να ανηφορίσουν
Απόστολος Μάνθος: Αναζητώντας εναγωνίως το ειδησεογραφικό «λουκουμάκι» τους...

Κάτω από το βραχυχρόνιο όριο των 2060 μονάδων έχει μείνει ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 25 ζητώντας εναγωνίως το ειδησεογραφικό «λουκουμάκι» του για να μπορέσει να ανηφορίσει προς το επίπεδο των 2130 με 2100 μονάδων.Κάτι, που προς το παρόν βρίσκεται σε έλλειψη με το κάτισχνο τζίρο των συναλλαγών να προκαλεί αμφιβολίες κίνησης στους ενεργούς επενδυτές. Έτσι όσο ο δείκτης παραμένει αδύναμος κάτω από την περιοχή των 2068 με 2060 μονάδων τόσο θα τον πάρει η κατηφόρα προς το γνωστό δάπεδο των 2000 μονάδων.

ΕΛΠΕ… Κάτι πάει να γίνει εάν φυσικά κρατηθεί πάνω από την άνω πλευρά του καθοδικού καναλιού,, στα 7,38 ευρώ. Επόμενος ανοδικός στόχος τα 7,70 ευρώ.

ΔΕΗ… ‘Ακαρπη απέβη η ανοδική προσπάθεια προς τα 2,20 με 2,26 ευρώ στοιχείο που δυναμώνει το σενάριο καθοδικής λύσης των 2 ευρώ και κίνησης προς τα 1,80 με 1,76 ευρώ.

Τραπεζικός Δείκτης.. Ναι μεν έφτασε «εναγωνίως» στις 900 μονάδες αλλά κάπου εκεί έχασε το ανοδικό momentum ψάχνοντας πιθανότατα για ένα διαγραμματικό pullback ανασύνταξης προς το σημείο των  860 με 850 μονάδων. Συνέχιση του ανοδικού σκηνικού μόνο με την επιτυχημένη είσοδο μέσα στη ζώνη των 920 με 940 μονάδων.

ΑΛΦΑ… Η αναχαίτιση λίγο κάτω από τα 2 ευρώ όπου συμπίπτει διαγραμματικά και με τη διέλευση της τοξοειδής αντίστασης του Μαΐου 2017 έχει δημιουργήσει «ανάδρομη» καθοδική διάθεση βάζοντας και πάλι στο πτωτικό πλάνο το επίπεδο του 1,87 με 1,85 ευρώ.

logo-trading2day
Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης