ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο και το βλέμμα στη συνάντηση Merkel-Lagarde περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο και το βλέμμα στη συνάντηση Merkel-Lagarde περιμένουν οι αναλυτές
Η πορεία των διεθνών αγορών εκτιμάται ότι θα επηρεάσει την πορεία της εγχώριας αγοράς – Χωρίς το μέρισμα η Μυτιληναίος
Η συνάντηση της Merkel-Lagarde σήμερα στο Βερολίνο θα τραβήξει τα βλέμματα των επενδυτών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συζητήσουν και το θέμα του ελληνικού χρέους.
Από την άλλη οι αναλυτές περιμένουν πως οι αγορές του εξωτερικού θα υποχωρήσουν σήμερα και εκτιμούν ότι ανάλογες τάσεις θα επικρατήσουν και στην εγχώρια αγορά.
Από αύριο η μετοχή της Fourlis παίρνει τη θέση της Folli Follie στον δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 25.
Σήμερα η μετοχή της Μυτιληναίος διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,32 ευρώ ανά μετοχή μικτό.
 
Eurobank
Μετά τα αποτελέσματα της συνάντησης των G7 η εγχώρια αγορά ενδέχεται να παραμείνει υπό πίεση σήμερα σε αντιστοιχία με τις διεθνείς αγορές.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση στη σημερινή συνεδρίαση με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη συνάντηση Μerkel-Lagarde.
 
Beta
Στη σημερινή ατζέντα, Coca Cola, ΕΥΔΑΠ και Κανάκης πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ η μετοχή της Μυτιληναίος διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα και η Frigoglass δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου και έχει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Οι επενδυτές παραμένουν αμέτοχοι περιμένοντας πιο σημαντικές ειδήσεις και πιθανότατα η συσσώρευση θα συνεχιστεί με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS