Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανούσιες και σπασμωδικές κινήσεις Αποστολόπουλου κατά MIG, τράπεζας Πειραιώς και Υγεία

Ανούσιες και σπασμωδικές κινήσεις Αποστολόπουλου κατά MIG, τράπεζας Πειραιώς και Υγεία
Στην αγωγή υποστηρίζεται ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία και συζητήθηκε μόνο με το CVC
(upd) Σε σπασμωδικές κινήσεις, χωρίς ουσία, προχωρά ο όμιλος Αποστολόπουλου για το Υγεία, καταθέτοντας αγωγή κατά της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG και της διοίκησης του Υγεία.
Η αγωγή αποτελεί θεατρινισμό του Αποστολόπουλου, καθώς η δημόσια πρόταση που είχε υποβάλλει για το 30% της εταιρείας, ήταν κατά 55% χαμηλότερη από την πρόταση του CVC, οπότε, ενώ είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει με σοβαρό τρόπο το Υγεία, επιχείρησε με εξευτελιστικές τιμές να δημιουργήσει νέα δεδομένα.
Η MIG ορθώς απέρριψε την πρόταση του Αποστολόπουλου για το Υγεία.
Στην αγωγή υποστηρίζεται ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία και συζητήθηκε μόνο με το CVC.
Η πλευρά Αποστολόπουλου καταγγέλλει επίσης, ότι δολίως και σκοπίμως αποκλείστηκαν ο όμιλος Αποστολόπουλου όπως και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος και δεν παρασχέθηκε η ενημέρωση την οποία είχε το CVC.
Η διοίκηση της Apostolopoulos Holdings κατέθεσε την αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την περασμένη Παρασκευή.

Κύκλοι Τράπεζας Πειραιώς: Καμία ανάμιξη στις αποφάσεις της ΜΙG για την πώληση του Υγεία

«Η Τράπεζα δεν έχει καμία ανάμιξη στις αποφάσεις της εταιρείας MIG» ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κύκλοι της Τράπεζας Πειραιώς, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο Όμιλος Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών, βασικός μέτοχος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κατά των διοικήσεων του νοσοκομείου Υγεία, του Ομίλου MIG και της Τραπέζης Πειραιώς, ζητώντας τον τερματισμό της επιχειρούμενης πώλησης του νοσοκομείου Υγεία στον επενδυτικό όμιλο CVC Capital.
«Η MIG είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και έχει δική της διοίκηση» ανέφεραν επίσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι ίδιοι κύκλοι, συμπληρώνοντας ότι «η Τράπεζα θα σταθμίσει της ενέργειές της με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της».

(Αρχική δημοσίευση Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, ώρα 13:27)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης