Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της ΕΕΤ: Έκθεση ιστορικών ενθυμημάτων

tags :
Συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της ΕΕΤ: Έκθεση ιστορικών ενθυμημάτων
Παρόντα ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ, οι Πρόεδροι των Επιτροπών της και το στελεχιακό δυναμικό της Γενικής Γραμματείας
Ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεώργιος Χαντζηνικολάου, εγκαινίασε σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της ΕΕΤ, έκθεση ιστορικών ενθυμημάτων, που φιλοξενείται στα γραφεία της.
Παρόντα ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ, οι Πρόεδροι των Επιτροπών της και το στελεχιακό δυναμικό της Γενικής Γραμματείας.
Ο Πρόεδρος της ΕΕΤ κ. Νικόλαος Καραμούζης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Χαντζηνικολάου δήλωσαν: «αντιλαμβανόμαστε την έκθεση, που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ενθυμήματα από την ίδρυση και δράση της ΕΕΤ, καθώς επίσης από την δραστηριότητα των μελών της, όλα αυτά τα χρόνια, ως ένα αφιέρωμα στην ίδια την ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
Είναι εντυπωσιακές οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί τις τελευταίες δεκαετίες στην οικονομία και στις τράπεζες και τη συμβολή των τελευταίων στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
Ευχόμαστε, οι φετινές επετειακές μας εκδηλώσεις να είναι η απαρχή μία ταχείας και αποτελεσματικής επανόδου του τραπεζικού συστήματος στην κανονικότητα και την επιστροφή της χώρας σε υψηλούς και διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και επενδύσεων, ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις που μας κληροδότησε η κρίση και να θέσουμε τις βάσεις για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης