Τελευταία Νέα

Ο Τσίπρας, ο Ζάεφ και οι νεραντζιές...

tags :
Ο Τσίπρας, ο Ζάεφ και οι νεραντζιές...
Είχαν στηθεί επί ώρες μέσα στο λιοπύρι
Ο Τσίπρας, ο Ζάεφ και οι νεραντζιές...

Είχαν στηθεί επί ώρες μέσα στο λιοπύρι, κάτω από τις γνωστές νεραντζιές του Μεγάρου Μαξίμου, οι δημοσιογράφοι περιμένοντας να μάθουν εάν τηλεφώνησε ή όχι ο 
Ζάεφ στονΤσίπρα (φωτογραφία).

Ισως να μη στέκονταν καθόλου εκεί εάν δεν τους δέσμευε ο Νίκος Κοτζιάς, που μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό δήλωσε ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας τηλεφώνημα Ζάεφ. Αυτό σημαίνει πως κάτι γνώριζε ο κ. Κοτζιάς. Μόνο που δεν γνώριζε την ακριβή ώρα.

Ούτε βεβαίως γνώριζε την ακριβή ώρα ο κ. Τσίπρας καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας 
Πρ. Παυλόπουλος, οι συνεργάτες του οποίου μου έλεγαν ότι εάν ο κ. Ζάεφ τηλεφωνήσει σε... «λογική ώρα», τότε ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ της Δευτέρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το τηλεφώνημα έγινε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και έτσι υπήρξε ενημέρωση και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πάντως δεν χρειάζεται ειδική ανακοίνωση για τις συναντήσεις Προέδρου και Πρωθυπουργού. Γιατί και οι δύο συνομιλούν συχνότατα στο τηλέφωνο και πολλές φορές ο κ. Τσίπρας πετάγεται απέναντι για να συναντηθεί με τον κ. Παυλόπουλο, χωρίς βεβαίως να ανακοινωθεί. Τόσο ρουτίνα έγινε η συνάντηση των δύο.
Ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

http://www.bankingnews.gr/

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης