Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MIG: Ο όμιλος Αποστολόπουλου επέλεξε τη δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων

MIG: Ο όμιλος Αποστολόπουλου επέλεξε τη δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων
«Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της "Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε." είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της MIG
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» διαμηνύει η MIG στον κ. Αποστολόπουλο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της MIG, με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα και για λόγους εντυπώσεων η εταιρεία «Γ. Αποστολόπουλος» επέλεξε τη δικαστική οδό για την υπόθεση του ΥΓΕΙΑ.

Η ανακοίνωση

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της MIG είναι η εξής:
Με αφορμή το θόρυβο που έγινε τις τελευταίες ημέρες για την αγωγή της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. κατά39,15 %), μεταξύ άλλων και κατά της MIG, η MIG δηλώνει:
Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45 ευρώ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92 ευρώ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.
Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης