Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εισόδημα 82 εκατ. δολαρίων για το ζεύγος Trump - Kushner από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες

tags :
Εισόδημα 82 εκατ. δολαρίων για το ζεύγος Trump - Kushner από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες
Εισόδημα 82 εκατ. δολαρίων για τοι ζεύγος Trump - Kushner από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες
Η ΙIvanka Trump και ο T. Kushner κέρδισαν τουλάχιστον 82 εκατ. δολάρια από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες κατά τον πρώτο χρόνο ως αμισθί ανώτατοι σύμβουλοι του προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται το BBC και η Guardian.
H κόρη του προέδρου Trump και ο γαμπρός του εξακολουθούν να επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στο εμπόριο και στην αγορά ακινήτων.
Η Ivanka Trump φέρεται ότι είχε εισόδημα 3,9 εκατ. δολάρια από μετοχές που διαθέτει στο ξενοδοχείο Trump International και περισσότερα από πέντε εκατομμύρια δολάρια από την προσωπική της εταιρεία που φέρει το όνομά της.
Τα εισοδήματά τους έχουν εγείρει θέματα ηθικής σχετικά με πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, κάτι το οποίο διαψεύδει ο δικηγόρος τους.
Τόσο η Ivanka Trump όσο και ο σύζυγός της περιόρισαν την παρουσία τους στις διάφορες εταιρείες τους προκειμένου να ενταχθούν στην προεδρική ομάδα.
Αμφότεροι ωστόσο διατήρησαν σημαντικό μερίδιο στις εταιρείες τους, εκείνος στα κτηματομεσιτικά και εκείνη στην εταιρεία ενδυμάτων και αξεσουάρ με το όνομά της.
Η Ivanka Trump δήλωσε επίσης 2 εκατ. δολάρια κέρδη από την εταιρεία Trump Organisation και μια προκαταβολή 289.000 δολαρίων για το βιβλίο της με τίτλο Women Who Work (Οι Γυναίκες που Εργάζονται).
Ο σύζυγός της δήλωσε εισόδημα μεγαλύτερο των 5 εκατ. δολαρίων από ένα συγκρότημα κατοικιών στο Νιου Τζέρσι.
Η αξία των περιουσιακών στοιχείων του Κούσνερ το 2017 ανερχόταν μεταξύ 179 εκατ. και 735 εκατ. δολαρίων, ενώ της Ivanka Trump 55,3 εκατ. και 75,6 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με ανάλυση της Washington Post.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης