Μ. Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Μεγάλη ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα το μεγάλο Ναι του Τσίπρα

Μ. Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Μεγάλη ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα το μεγάλο Ναι του Τσίπρα
Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας υποστήριξε ο Μίκης Θεοδωράκης
Μεγάλη ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα χαρακτήρισε το «μεγάλο Ναι του Τσίπρα» για τη συμφωνία σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μ. Θεοδωράκης.
Σε επιστολή του και σχολιάζοντας τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι η Ελλάδα σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του λαού μας.
«Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του Λαού μας.
Συνάμα ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Από την εποχή του ΕΑΜ υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες αριστεροί υποχώρησαν μπροστά σε δοκιμασίες, που τις περισσότερες φορές έφταναν στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.
Σήμερα, για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον.
Συμπαρασύροντας έτσι σ’ αυτόν τον κατήφορο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.
Μετά από αυτό το μεγάλο «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα, εκείνο που πονάει πιο πολύ δεν είναι μόνο οι κίνδυνοι που ξανοίγονται μπροστά μας αλλά προ παντός η μεγάλη Ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα.

Αθήνα, 12.6.2018
Μίκης Θεοδωράκης».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS