Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Κεραυνός εν αιθρία η αποχώρηση Μαζαράκη

tags :
Κεραυνός εν αιθρία η αποχώρηση Μαζαράκη
Η μετακίνηση του CEO της MetLife δημιουργεί σημαντική αναστάτωση στην ΕΑΕΕ
Αναβαθμισμένα καθήκοντα στο Dubai, ως επικεφαλής του region της MetLife στην Μέση Ανατολή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μαζαράκης (δεξιά), μέχρι πρότινος CEO της εταιρίας στην Ελλάδα, ενώ όπως όλα δείχνουν διάδοχός του θα είναι ο κ. Κυριάκος Αποστολίδης (αριστερά), ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής του Bancassurance EMEA Region MetLife.
Ο Δ. Μαζαράκης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, αποφάσισε όπως φαίνεται να ακολουθήσει διεθνή καριέρα σε μια περίοδο «δύσκολη» για την ΕΑΕΕ, αφού με δική του πρωτοβουλία το παραδοσιακό Insurance & Reinsurance Meeting που επί 19 έτη πραγματοποιείται στην Ύδρα, μεταφέρθηκε για την 20η του επέτειο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Costa Navarino στην Πύλο. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, επιθυμία του είναι να προεδρεύσει της ΕΑΕΕ, μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, κάτι το οποίο δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα είναι εφικτό, κυρίως λόγω των όσων προβλέπει το κατασταστικό της Ένωσης. Έτσι είναι πολύ πιθανόν στο συνέδριο που «οραματίστηκε» ο Δημήτρης Μαζαράκης είτε να προεδρεύσει ο αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου είτε ο αντικαταστάτης του Κυριάκος Αποστολίδης.
Ο τελευταίος έχει μακρά ιστορία στην αγορά μας – από το 1989 – αρχικά στην Intertrust ΑΕΔΑΚ απ’ όπου αποχώρησε ως CEO, το 2001, στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή πωλήσεων και marketing στην Intermerican και από τον Μάρτιο του 2005 θα ενταχθεί στο δυναμικό της Alico (που μετέπειτα εξαγοράστηκε από την MetLife) ως Regional CEE Captive Agency και θα ακολούθησει ανοδική πορεία, οπότε και το 2012 αναλαμβάνει επικεφαλής του Bancassurance για την περιφέρεια ΕΜΕΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης