Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η πρόταση μομφής της ΝΔ δικαιώνει την ανατροπή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το Σαμαρά

Παππάς: Η πρόταση μομφής της ΝΔ δικαιώνει την ανατροπή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το Σαμαρά
Νομίζω ότι η ΝΔ δεν θα τολμήσει  να καταθέσει την πρόταση μομφής πριν περάσουν τα τελευταία προαπαιτούμενα είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη στάση του στο Σκοπιανό αναιρεί και την πολιτική του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι «η πρόταση μομφής είναι μία κίνηση που δικαιώνει την ανατροπή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά».
«Ο κ. Σαμαράς έχει συνειδητά ζημιώσει τη χώρα στο θέμα του «Μακεδονικού».
Ήταν εκπρόσωπος μιας μειοψηφικής τάσης στη συντηρητική παράταξη και τώρα αναδεικνύεται - μετά την αποχώρηση του - σε ρυθμιστή.
Σφιχταγκαλιασμένη η ηγεσία της ΝΔ με τις πιο ακραίες εκφάνσεις της Δεξιάς» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε» ο κ.Παππάς.
«Αυτή τη στιγμή στη γειτονική χώρα υπάρχει μια πολιτική κρίση με τους επικριτές του Ζάεφ να του καταλογίζουν ότι «τα έδωσε όλα» στον Τσίπρα.
Τα ίδια λένε εδώ -οι ομοϊδεάτες τους -επικριτές του Τσίπρα.
Τίποτε από τα δύο δεν ισχύει» υπογράμμισε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στον χρόνο κατάθεση της αναμενόμενης πρότασης μομφής της ΝΔ.
«Νομίζω ότι η ΝΔ δεν θα τολμήσει να καταθέσει την πρόταση μομφής πριν περάσουν τα τελευταία προαπαιτούμενα της τελευταίας αξιολόγησης του τελευταίου προγράμματος» τόνισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης