Στις 13:00 η παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή – Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για πρόταση μομφής

Στις 13:00 η παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή – Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για πρόταση μομφής
Ή σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί η κατάθεση της πρότασης μομφής
Τις προθέσεις του για το πότε προτίθεται να καταθέσει η ΝΔ την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία με το Σκοπιανό θα ανακοινώσει κατά την παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής και στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της δ’ αξιολόγησης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.
Τα δύο σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι είτε η ΝΔ να καταθέσει την πρόταση μομφής σήμερα το απόγευμα με το πέρας της συνεδρίασης για τη κύρωση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα είτε αύριο Παρασκευή 15/6 το πρωί κατά την έναρξη της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν την επίθεση τους κατά της κυβέρνησης με απώτερο στόχο αφενός να καταδείξει πόσο βαθιά προβληματική είναι η συμφωνία, στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με την ΠΓΔΜ και αφετέρου να δείξει ότι και δεδομένου της στάσης των ΑΝΕΛ και του Π. Καμμένου ο πρωθυπουργός δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS