Ελλάκτωρ: Συνεδριάζει το Σάββατο (16/6) το Δ.Σ. για τον ορισμό νέου προέδρου

Ελλάκτωρ: Συνεδριάζει το Σάββατο (16/6) το Δ.Σ. για τον ορισμό νέου προέδρου
Για τον ορισμό νέου προέδρου θα συνεδριάσει το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ, κατόπιν της παραίτησης του κ. Αναστασίου Καλλιτσάντση
Για τον ορισμό νέου προέδρου θα συνεδριάσει το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ, κατόπιν της παραίτησης του κ. Αναστασίου Καλλιτσάντση από το αξίωμα του προέδρου του Δ.Σ. και του κ. Δημητρίου Καλλιτσάντση από το αξίωμα του αντιπροέδρου του Δ.Σ.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/6/2018) η εταιρεία, η διοίκηση της εταιρείας Ελλάκτωρ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατόπιν των παραιτήσεων του κου Αναστασίου Καλλιτσάντση από το αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ. και κου Δημητρίου Καλλιτσάντση από το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Δ.Σ., οι οποίες δεν επηρεάζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου Ελλάκτωρ, έχει συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο την 16η/6/2018 ημέρα Σάββατο προκειμένου να ορίσει νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της.
Σύμφωνα με την από 13/06/2018 ανακοίνωση της εταιρείας, χρέη προσωρινού Προέδρου του Δ.Σ. εκτελεί ο έτερος Αντιπρόεδρος αυτού κ. Δημήτριος Κούτρας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS