Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή και οι «επαναστάτες» του τίποτε

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή και οι «επαναστάτες» του τίποτε
Από τις σφαίρες και τα σίδερα της φυλακής στα... πληκτρολόγια!
Κουραστήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε εδώ και αρκετά χρόνια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελειώνει, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σβήνει, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διασπάται και άλλα πολλά...
Η πονηρή αυτή και στοχευμένη παραφιλολογία κρατά από την δεκαετία του ΄90, αλλά κορυφώθηκε από τον Μάιο του 2012 όταν μπήκε θριαμβευτικά στη Βουλή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών!
Η κορύφωση αυτή έφθασε σε σημείο μίας καταιγιστικής εκρήξεως μετά την σύλληψή μου και την πολιτική σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013.
Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την πορεία μας και το προσπαθούν ακόμη και θα το προσπαθούν και στο μέλλον, αλλά δεν έχουν καταλάβει αυτό το οποίο έγραφε παλαιότερα στην κορυφή της πρώτης σελίδος της εφημερίδος μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά”!

Οι κατήγοροί μας

Ποιοι είναι οι κατήγοροί μας;
Φυσικά μπολσεβίκοι κάθε είδους από τους δήθεν δογματικούς του ΚΚΕ, που είναι το πιο πιστό στο σύστημα κόμμα με αποδείξεις στην πράξη, έως τους νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ και τους παρακρατικούς αριστεριστές και αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι κάνουν το βρώμικο παιχνίδι.
Δίπλα τους οι σοσιαλδημοκράτες-καπιταλιστές του ΠΑΣΟΚ και φυσικά οι νεοφιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι η παράταξη, η οποία καταδίωξε από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα με κάθε τρόπο τους Εθνικιστές.
Και το επέτυχε, άλλους τρομοκρατώντας και άλλους αγοράζοντάς τους μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της χώρας το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο εφιάλτης τους έγινε πραγματικότητα.
Κοντά σε όλους αυτούς και οι διάφοροι “πατριώτες” και “εθνικόφρονες”, των οποίων τόσο τα κίνητρα όσο και η προέλευση είναι ποικίλη. Άλλοι προέρχονται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και θυμήθηκαν ξαφνικά ότι πρέπει να γίνουν “πατριώτες” γιατί αυτό πουλάει στην εποχή μας.
Ταυτόχρονα σε απόλυτη συμφωνία με τους παρακρατικούς μηχανισμούς και με το αζημίωτο φυσικά κτυπούν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Πράκτορες δηλαδή σε διατεταγμένη υπηρεσία, οι οποίοι όμως βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα τμήμα του πληθυσμού, διότι δυστυχώς και αμορφωσιά υπάρχει και πολιτική αμνησία και προπαντός βλακεία.
Πέρα από αυτούς υπάρχουν όλα τα “χαμένα ταλέντα” της δεξιάς πολιτικής σκηνής, τα οποία διακατέχονται από ένα κυρίαρχο και πολύ συνηθισμένο αίσθημα το οποίο κυριαρχεί στον λαό μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, τον φθόνο!
Τον φθόνο, ο οποίος καταδίκασε άλλοτε σε θάνατο και άλλοτε σε εξορία τους περισσότερους από τους μεγάλους της Ελληνικής Ιστορίας.
Τους τρώει το “σαράκι” γιατί αυτοί και όχι εμείς.
Γιατί πολύ απλά αγαπητοί “πατριώτες” αργήσατε …
Γιατί δεν πιστέψατε ποτέ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όταν εμείς κρατούσαμε προκλητικά το λάβαρο του εθνικιστικού αγώνα, εσείς σερνόσασταν σε πολιτικά σχήματα ενός σάπιου καθεστώτος.
Πού ήταν όλοι αυτοί όταν το αντεθνικό καθεστώς μας φορούσε χειροπέδες;
Όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι μας κατηγορούν, γιατί δεν έχουμε πάρει την εξουσία, γιατί δεν έχουμε ποσοστό 30% και άλλα πολλά... Δημοκρατία έχουμε, κόμματα διαθέτουν και ιδρύουν και άλλα, οι εκλογές έρχονται και ο καθείς θα μετρηθεί.
Όμως το δικό μας μέτρημα δεν είναι μόνον με ψήφους. Είναι με την ουσία και την Τιμή που μας δίνει αυτή η προσπάθεια τόσων χρόνων ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΌΛΩΝ με δυο Εθνομάρτυρες, Εικόνες Ιερές του Κινήματός μας, με τα κάγκελα της φυλακής που τιμήσαμε χωρίς να προσκυνήσουμε, αδιαφορώντας ακόμη και για τους λιποτάκτες και για τους προσκυνημένους.
Πού ήσασταν αλήθεια όλοι εσείς όταν το αντεθνικό καθεστώς μας φορούσε χειροπέδες και μας έδειχνε σαν θέαμα λαϊκό στα κανάλια των “νταβατζήδων” για μήνες ολόκληρους στα δελτία ειδήσεων;
Πού ήσασταν όταν δολοφονούσαν τους Συναγωνιστές μας, όταν έστηναν ενέδρες δολοφονικές εναντίον των Συναγωνιστών μας;,
 Όταν έκαιγαν και λιθοβολούσαν τα γραφεία μας, πού ήσασταν όλοι εσείς;
Ήσασταν απόντες, γιατί είσαστε “επαναστάτες” του πληκτρολογίου και των καθώς πρέπει “φουαγιέ” πολυτελών ξενοδοχείων, απόντες από την ζωή, απόντες από την πραγματικότητα, απόντες από τον αληθινό αγώνα.
Εμείς συνεχίζουμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντί μας πολλούς και ότι πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον πολλών εχθρών ακόμη και του κακού εαυτού μας, ακόμη και ενάντια στην πλάνη του λαϊκισμού και της εύκολης μεγαλοστομίας, η οποία είναι πραγματικά για τα σκουπίδια.
Συνεχίζουμε γιατί είμαστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί κανένα Κίνημα πολιτικό δεν θα άντεχε όσα αντέξαμε εμείς!
Δοκιμαστήκαμε στο σκληρό αμόνι των διώξεων και γίναμε πιο σκληροί και το μέλλον θα δείξει ποιος αξίζει να υπάρχει και ποιος όχι!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης