Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Quest Συμμετοχών: Οι αποφάσεις της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων

Quest Συμμετοχών: Οι αποφάσεις της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων
Τις αποφάσεις της σημερινής (14/6/2018) Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, ανακοίνωσε η Quest Συμμετοχών
Τις αποφάσεις της σημερινής (14/6/2018) Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, ανακοίνωσε η Quest Συμμετοχών Α.Ε.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν δεκαεννέα (19) μέτοχοι που εκπροσωπούσαν εννέα εκατομμύρια εξακόσιες εβδομήντα τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα εννέα (9.673.679) κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ήτοι ποσοστό 81,20%, επί συνόλου έντεκα εκατομμυρίων εννιακοσίων δέκα τριών χιλιάδων εξακοσίων τριάντα δύο (11.913.632) μετοχών της εταιρείας.
Η Συνέλευση είχε την κατά το νόμο και το Καταστατικό αναγκαία απαρτία και αποφάσισε για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ως εξής:
1. Εγκρίθηκαν παμψηφεί οι οικονομικές καταστάσεις της 31ης Δεκεμβρίου 2017 (ατομικές και ενοποιημένες), σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ), μετά των επ’ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
2. Εγκρίθηκε παμψηφεί η απαλλαγή από κάθε ευθύνη για αποζημίωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τη χρήση που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2017, καθώς επίσης εγκρίθηκαν παμψηφεί και οι διαχειριστικές πράξεις και οι πράξεις εκπροσώπησης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
3. Εγκρίθηκε παμψηφεί η εκλογή της ελεγκτικής εταιρείας Ορκωτών ΕλεγκτώνΛογιστών «PriceWaterHouseCoopers Α.Ε.» για τη χρήση 1/1/2018 – 31/12/2018 και ορίστηκε η αμοιβή της.
4. Εγκρίθηκε παμψηφεί το σύνολο των αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2017, βάσει της προέγκρισης της προηγούμενης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές και αποζημιώσεις τους για τη χρήση 2018 κατ΄ ανώτατο ποσό.
5. Εγκρίθηκε παμψηφεί η ανανέωση χορήγησης αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της εταιρείας για διενέργεια των πράξεων που προβλέπονται στο άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 έως την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας.
6. Εγκρίθηκε παμψηφεί η δυνατότητα απόκτησης από την εταιρεία ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει και δόθηκε η σχετική εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο για την εφαρμογή της.
7. Διάφορες ανακοινώσεις
Οι Μέτοχοι ενημερώθηκαν σχετικά με την πορεία του Ομίλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης