Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργαντάς (ΝΔ): Όποιοι καταψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας ανοίγουν τον δρόμο για τις Πρέσπες

Γεωργαντάς (ΝΔ): Όποιοι καταψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας ανοίγουν τον δρόμο για τις Πρέσπες
Για μια ιστορική πρόταση δυσπιστίας, έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς
Για μια ιστορική πρόταση δυσπιστίας, έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς, προειδοποιώντας πως όποιοι την καταψηφίσουν, ανοίγουν τον δρόμο για τις Πρέσπες.
«Είναι ιστορική η πρόταση δυσπιστίας που έγινε για έναν και μόνο λόγο.
Για ένα εθνικό ζήτημα που ταλαιπωρεί τη χώρα εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς, προσθέτοντας ότι «στόχος αυτής της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η ΝΔ είναι να αποδομηθεί η συμφωνία με την πΓΔΜ την οποία η κυβέρνηση δεν έθεσε στην έγκριση της Βουλής».
Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας την οποία κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση, ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι ο άλλος λόγος για την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας είναι για να πάρει ο καθένας την ευθύνη απέναντι στη συνείδησή και στην ιστορία για τη στήριξη αυτής της συμφωνίας.
«Η ψήφος των βουλευτών, το Σάββατο, κατά της πρότασης δυσπιστίας ανοίγει τον δρόμο για τις Πρέσπες.
Η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας ακυρώνει αυτή τη συμφωνία.
Ο κάθε βουλευτής τοποθετείται και ή συνυπογράφει μαζί με τον κ. Κοτζιά, την Κυριακή αυτή τη συμφωνία, ή τον αποτρέπει από το να πάει και να την υπογράψει.
Δεν κρυβόμαστε πια!
Θα σας δούμε όλους το Σάββατο», δήλωσε, προσθέτοντας πως ο κ. Τσίπρας έπρεπε να ζητήσει την έγκριση της Βουλής προτού υπογράψει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης