Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τα 72α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (14/6) ο D. Trump

tags :
ΗΠΑ: Τα 72α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (14/6) ο D. Trump
ΗΠΑ: Τα 72α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (14/6) ο D. Trump
Ο Αμερικανός πρόεδρος D. Trump γιορτάζει σήμερα (14/6) τα 72α γενέθλιά του, δύο ημέρες μετά την ιστορική σύνοδο που είχε με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Kim Jong Un.
Σε ηλικία 70 ετών ο Trump έγινε το 2016 ο μεγαλύτερος σε ηλικία υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, αν και ο R. Reagan ήταν 73 ετών όταν διεκδίκησε την επανεκλογή του το 1983.
Η υγεία του Αμερικανού προέδρου, τόσο η σωματική όσο και η πνευματική, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στη χώρα.
Ο Trump υπεβλήθη τον Ιανουάριο στο πρώτο του ιατρικό έλεγχο αφότου ανέλαβε την προεδρία και ο γιατρός του Λευκού Οίκου R. Jackson τον βρήκε "σε εξαιρετική κατάσταση".
Πριν από την εκλογή του στελέχη της προεκλογικής του εκστρατείας είχαν δώσει στη δημοσιότητα τον Δεκέμβριο του 2015 μια επιστολή του τότε προσωπικού του γιατρού Χάρολντ Μπόρνσταϊν στην οποία διαβεβαίωνε: "Αν εκλεγεί ο Trump, μπορώ να δηλώσω απερίφραστα ότι θα είναι ο πιο υγιής άνθρωπος που έχει εκλεγεί στην προεδρία" των ΗΠΑ.
Στις αρχές Μαΐου ο Bornstain επεσήμανε μιλώντας στο CNN ότι ο Αμερικανός πρόεδρος του "είχε υπαγορεύσει ολόκληρη την επιστολή".
Παράλληλα δήλωσε στο NBC ότι τον Φεβρουάριο του 2017, τρία πρόσωπα από το περιβάλλον του Trump  εισέβαλαν στο γραφείο του και του πήραν όλους τους φακέλους που αφορούσαν τον Αμερικανό πρόεδρο.
Αυτό συνέβη λίγες ημέρες αφού ο γιατρός αποκάλυψε στην εφημερίδα New York Times ότι ο Trump  έπαιρνε φάρμακα για να αυξήσει την τριχοφυία στο κεφάλι του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης