Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Θετικό το momentum στο ΧΑ – Μεταβλητότητα λόγω λήξης παραγώγων και πιθανών κινήσεων κατοχύρωσης κερδών

tags :
Θετικό το momentum στο ΧΑ – Μεταβλητότητα λόγω λήξης παραγώγων και πιθανών κινήσεων κατοχύρωσης κερδών
Στο επίκεντρο Ελλάκτωρ λόγω κόντρας μεταξύ βασικών μετόχων και ΓΕΚΤΕΡΝΑ λόγω δημοσίευσης αποτελεσμάτων
Θετικό είναι το momentum στο ΧΑ στις τελευταίες συνεδριάσεις καθώς ο γενικός δείκτης συμπλήρωσε τρεις ανοδικές συνεδριάσεις και δεν αποκλείεται σήμερα να προσπαθήσει να τις κάνει τέσσερις.
Η λήξη των παραγώγων και τα βραχυπρόθεσμα κέρδη μπορεί να  αυξήσουν τη μεταβλητότητα σύμφωνα με τους αναλυτές, οι οποίοι σημειώνουν πως ο χαμηλός τζίρος στο ΧΑ δεν μπορεί να κάνει υπερβάσεις σημαντικών αντιστάσεων.
Στο επίκεντρο θα συνεχίσει να βρίσκεται η μετοχή της Ελλάκτωρ, που χθες ενισχύθηκε σημαντικά, λόγω των εξελίξεων στην αντιπαράθεση των μετόχων.
Στο επίκεντρο επίσης θα βρεθεί η ΓΕΚΤΕΡΝΑ, λόγω δημοσίευσης εταιρικών αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.
 
Eurobank
Περιμένουμε πως το θετικό momentum των τελευταίων ημερών θα διατηρηθεί καθώς οδεύουμε προς κρίσιμο Eurogroup της 21ης Ιουνίου.
 
Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί λόγω της λήξης των παραγώγων.
 
Beta
Ο γενικός δείκτης πιθανότατα θα συνεχίσει να ανεβαίνει με χαμηλότερο ρυθμό λόγω των περιορισμένων συναλλαγών και των πιθανών κινήσεων κατοχύρωσης κερδών μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις.
Η αναδιάρθρωση των δεικτών FTSE θα γίνει σήμερα, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις στην υψηλή κεφαλαιοποίηση, ενώ τα συμβόλαια Ιουνίου στο χρηματιστήριο παραγώγων λήγουν σήμερα.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης