Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Alvargonzález (NATO): Οι απολυταρχικές δυνάμεις ψάχνουν να βρουν τις αδυναμίες της φιλελεύθερης τάξης

tags :
Alvargonzález (NATO):  Οι απολυταρχικές δυνάμεις ψάχνουν να βρουν τις αδυναμίες της φιλελεύθερης τάξης
Alvargonzález (NATO):  Οι απολυταρχικές δυνάμεις ψάχνουν να βρουν τις αδυναμίες της φιλελεύθερης τάξης
Από τη μεριά του, ο βοηθός γενικός γραμματέας για πολιτικές υποθέσεις και πολιτική ασφάλειας του ΝΑΤΟ Alejandro Alvargonzález, μιλώντας στο συνέδριο του Economist, επισήμανε τις προκλήσεις που τροφοδοτεί ένας επικίνδυνος κόσμος, σε μια εποχή κατά την οποία είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την αλήθεια από το ψέμα, τον πόλεμο από την κρίση, την ειρήνη από την εικονική πραγματικότητα, την τρομοκρατία από το οργανωμένο έγκλημα.
O κ. Alvargonzález είπε ότι οι απολυταρχικές δυνάμεις ψάχνουν να βρουν τις αδυναμίες της φιλελεύθερης τάξης, δείχνοντας την οικονομική και τη μεταναστευτική κρίση, το Brexit και τον λαϊκισμό.
Αυτά τα στοιχεία, τόνισε, βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και η σημερινή κρίση δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα αυτό είναι το μοντέλο που προσφέρει την καλύτερη προοπτική στις χώρες τις οποίες υπηρετεί.
Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι ενωμένοι στον στόχο για την ευημερία, υπογράμμισε ο βοηθός γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ και υπογράμμισε την ανάγκη να είναι ισχυρότερες αυτός ο δεσμός.

www.bankngnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης