Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

SoftOne: Δύο BITE Awards για το Soft1 Series 5

tags :
SoftOne: Δύο BITE Awards για το Soft1 Series 5
SoftOne: Δύο BITE Awards για το Soft1 Series 5
Δύο «Χρυσά» βραβεία απέσπασε η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) στην τελετή απονομής των Business IT Excellence Awards 2018, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Η διπλή βράβευση της SoftOne αφορούσε τη νέα σειρά λογισμικού της εταιρείας Soft1 Series 5 και τις υποψηφιότητές της στις κατηγορίες «Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM» και «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/Υπηρεσίας» αντίστοιχα. Δύο νέες, σημαντικές διακρίσεις που έρχονται να επιβραβεύσουν έμπρακτα τη στρατηγική στόχευση της SoftOne στην ανάπτυξη και διάθεση των πλέον αξιόπιστων, εύχρηστων και ταυτόχρονα, καινοτόμων business λύσεων της αγοράς.
Με προηγμένες, ισχυρές λειτουργίες και πρωτοποριακό user interface, το Soft1 Series 5 προσφέρει μία ασύγκριτη εμπειρία χρήσης που ενισχύει άμεσα την αποτελεσματικότητα του χρήστη και βελτιστοποιεί την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης. Πρόκειται για ένα «ευφυές» σύστημα ERP, το οποίο καθοδηγεί το χρήστη στην οργάνωση και εκτέλεση των εργασιών του, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες intelligent automation, machine learning και τεχνητής νοημοσύνης.
Παράλληλα, η σειρά λογισμικού Soft1 Series 5 θέτει τις βάσεις για τον ευρύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εισάγοντας την καινοτόμο λύση τραπεζικής διασύνδεσης Soft1 FinTech.
Μία πρωτοποριακή λειτουργία που επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να διεκπεραιώνει όλες τις καθημερινές τραπεζικές της συναλλαγές, απευθείας από το εμπορικό της λογισμικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης