Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Σοκαρισμένος ο εθνικός κορμός των ταγμένων μακεδονοφάγων, που τα διαβατήρια τους θα γράφουν Severna Macedonia

tags :
Σοκαρισμένος ο εθνικός κορμός των ταγμένων μακεδονοφάγων, που τα διαβατήρια τους θα γράφουν Severna Macedonia
Για το σημερινό νέτο σκέτο Macedonia, α μπε μπα μπλομ του κείθε μπλομ…
Σοκαρισμένος ο εθνικός κορμός των ταγμένων μακεδονοφάγων, που τα διαβατήρια τους θα γράφουν Severna Macedonia
__________

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ (Γ. Παπαδόπουλος – Τετράδης)

Η συμφωνία του Τσίπρα δεν είναι erga omnes!

Το σλαβικό όνομα Severna Macedonia (Βόρεια Μακεδονία) θα ισχύει έναντι της Ελλάδας! Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά ως North Macedonia (βορεινή)! Όχι Northern (βόρεια) όπως είναι η Ιρλανδία. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο κράτος Μακεδονία, θα λέγονται απλώς Μακεδονία! Όπως και σήμερα. Κέρδος, μηδέν.

Αλλά, και η ελληνική μακεδονική ταυτότητα με την μακεδονική ελληνική εθνικότητα έχουν παραδοθεί κανονικά στους σλαβομακεδόνες. Αντί για σλαβομακεδόνες και αλβανοί θα είναι Μακεδόνες! Και σε μια υποπαράγραφο ψιλών γραμμάτων, που δεν θα διαβάσει ποτέ κανείς, σημειώνεται ότι δεν έχουν σχέση με τους Μακεδόνες της αρχαίας Ελλάδας.

Στα διαβατήριά τους και στις ταυτότητές τους θα ονομάζονται Μακεδόνες/υπήκοοι της Βόρειας Μακεδονίας. Δηλαδή Μακεδόνες! Υπάρχουν και άλλοι Μακεδόνες ως έθνος κράτους; Όχι.

Στη συμφωνία, όμως, προβλέπεται αυτή η διπλή ταυτότητα των σκοπιανών! Αναγνωρίζονται από την Ελλάδα και από όλο τον ντουνιά ως Μακεδόνες ΚΑΙ ως υπήκοοι της Βόρειας Μακεδονίας! Διαλέγετε και παίρνετε.
___________

ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ: 

Το όνομα μπορεί να μεταφράζεται σε κάθε γλώσσα και ΕΙΝΑΙ erga omnes….Η μετάφραση ΔΕΝ καταργεί το erga omnes!

'Εχουν κάθε δικαίωμα να ονομάζονται Μακεδόνες διότι η Μακεδονία δεν είναι μόνο μια και Ελληνική. Σύμφωνα με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας διαμοιράστηκε ως εξής:

Το 51% του εδάφους της πήρε η Ελλάδα, το 39% η Σερβία (σημερινή ΠΓΔΜ), το 9,5% πήρε η Βουλγαρία κι ένα 0,5% του εδάφους πέρασε στην Αλβανία.

Από τη στιγμή που αποποιούνται οτιδήποτε έχει σχέση με αρχαίες Ελληνικές παρακαταθήκες με συνταγματική αλλαγή, ΔΕΝ έχουμε δικαίωμα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να απαιτήσουμε τίποτε περισσότερο. Μήπως να τους μετακομίζαμε κι’όλας, ρωτάμε τον άσχετο. 'Οχι σε μας αυτά…. Στους ηλίθιους, που περνάνε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ (προσωπική φίλη μας και ελεύθερη αρθογράφος)

http://www.bankingnews.gr




















































Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης